Aaron Starko Napisano Sobota o 14:40 Udostępnij Napisano Sobota o 14:40 Co jest lepiej brzmi: Elac unifi reference b6 czy unifi 2.0 ub52? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano Sobota o 15:51 Udostępnij Napisano Sobota o 15:51 Co jest co? Rozwiązanie zagadki - posłuchaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano Sobota o 16:11 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 16:11 18 minut temu, rajdek napisał: Co jest co? Rozwiązanie zagadki - posłuchaj. 18 minut temu, rajdek napisał: Co jest co? Rozwiązanie zagadki - posłuchaj. Niby tak ale bardziej myślałem że ktoś się o tym wypowie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Niedziela o 15:04 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:04 Moim zdaniem Unifi, ale najlepiej będzie odsłuchać. Sprawdziłbym również Monitor Audio Bronze 100, czy inne opcje z poniższego materiału W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano Niedziela o 15:36 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 15:36 31 minut temu, Q21 napisał: Moim zdaniem Unifi, ale najlepiej będzie odsłuchać. Sprawdziłbym również Monitor Audio Bronze 100, czy inne opcje z poniższego materiału W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Ale które unifi bo podałem dwa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Niedziela o 16:36 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:36 Wybacz, chodziło mi o B6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano Niedziela o 17:44 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 17:44 Nie szkodzi, dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Niedziela o 18:16 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:16 Dnia 30.11.2024 o 15:40, Aaron Starko napisał: Co jest lepiej brzmi: Elac unifi reference b6 czy unifi 2.0 ub52? Doświadczenie z lektury forum podpowiada mi ,że odpowiedż brzmi:to zależy...😀 . Kolega @rajdek dobrze podpowiada - jak posłuchasz sam będziesz wiedział . Cenowo podobnie ,firma ta sama, konstrukcyjnie nieco inaczej ,więc pewnie różnice są,ale przepaści raczej nie ma . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano Niedziela o 18:26 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 18:26 9 minut temu, Nowy75 napisał: Doświadczenie z lektury forum podpowiada mi ,że odpowiedż brzmi:to zależy...😀 . Kolega @rajdek dobrze podpowiada - jak posłuchasz sam będziesz wiedział . Cenowo podobnie ,firma ta sama, konstrukcyjnie nieco inaczej ,więc pewnie różnice są,ale przepaści raczej nie ma . Różnica jest 600zl między nimi, myślisz że lepiej dopłacić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Niedziela o 18:42 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:42 5 minut temu, Aaron Starko napisał: Różnica jest 600zl między nimi, myślisz że lepiej dopłacić? Co ja myślę to mało ważne skoro nie słyszałem 😀 . Sam gram na Elacach 2.0 B6.2 . Ktoś, tu na forum, podpowiadał mi,że gdybym zwiększył budżet razy 3 wtedy mógłbym liczyć na odczuwalną zmianę . Oczywiście takie stwierdzenie to żadna wyrocznia . Najbezpieczniej wypożyczyć za kaucją ,posłuchać parę dni , bo gra też pomieszczenie odsłuchowe -w sklepie czy salonie monitorki zagrają inaczej niż w domu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano Niedziela o 18:53 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 18:53 9 minut temu, Nowy75 napisał: Co ja myślę to mało ważne skoro nie słyszałem 😀 . Sam gram na Elacach 2.0 B6.2 . Ktoś, tu na forum, podpowiadał mi,że gdybym zwiększył budżet razy 3 wtedy mógłbym liczyć na odczuwalną zmianę . Oczywiście takie stwierdzenie to żadna wyrocznia . Najbezpieczniej wypożyczyć za kaucją ,posłuchać parę dni , bo gra też pomieszczenie odsłuchowe -w sklepie czy salonie monitorki zagrają inaczej niż w domu No dobra zobaczymy dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 06:48 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:48 Moim zdaniem seria UniFi brzmi lepiej. Ma bardziej otwarta chodź wciąż łagodną górę i lepsza średnice. Gra czysciej. To lepsze kolumny. Z tych dwóch. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano Poniedziałek o 08:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:49 Dnia 30.11.2024 o 15:40, Aaron Starko napisał: Co jest lepiej brzmi: Elac unifi reference b6 czy unifi 2.0 ub52? Podpisuję się pod wypowiedziami przedmówców - UniFi. Z czym chcesz je połączyć ? Zmieniasz z czegoś czy to pierwszy zestaw ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano Poniedziałek o 11:48 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:48 2 godziny temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: Podpisuję się pod wypowiedziami przedmówców - UiFi. Z czym chcesz je połączyć ? Zmieniasz z czegoś czy to pierwszy zestaw ? Pierwszy i myślę nad rotelem a 11 tribute i dakiem SMSL SU-1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:10 Myślisz czy czegoś już słuchałeś? Skąd te myśli? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts