Aaron Starko Napisano 1 grudnia Udostępnij Napisano 1 grudnia Jakie polecacie kable RCA i kabel z jedną kąńcówką usb C a drugą usb A (Muszę podłączyć dac do komputera i wzmacniacza) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 grudnia Udostępnij Napisano 1 grudnia Tanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia To jest 4 temat. Przegiąłeś z tym QED ma dobre tanie kable RCA, Oehlbach to samo. Wireworld 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltanianin Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia (edytowany) Van den Hull The Name. Solidny produkt. Więcej chyba nie trzeba. Cena około 340. Więc relatywnie tanie, Melodika Black, też wart uwagi. QED 100, chyba najtańszy z towarzystwa. Obecnie używam The Name i QED. I mi to gra. Wireworld Terra miałem, nie polecam, owszem taniocha: 50zł za 1m, ale nie ma różnicy w stosunku do marketowych za dychę 😛 Miałem kontakt z każdymi. Edytowano 2 grudnia przez Eltanianin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 3 grudnia Udostępnij Napisano 3 grudnia (edytowany) Dnia 1.12.2024 o 15:39, KrólKiczu napisał: Tanie @Piotr SonidoJak dostaje takie betonowe odpowiedzi to co się dziwisz. Edytowano 3 grudnia przez S!N! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 grudnia Udostępnij Napisano 3 grudnia No może coś w tym jest. Ale widze szansę na poprawę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano 4 grudnia Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia Dnia 3.12.2024 o 00:17, Eltanianin napisał: Van den Hull The Name. Solidny produkt. Więcej chyba nie trzeba. Cena około 340. Więc relatywnie tanie, Melodika Black, też wart uwagi. QED 100, chyba najtańszy z towarzystwa. Obecnie używam The Name i QED. I mi to gra. Wireworld Terra miałem, nie polecam, owszem taniocha: 50zł za 1m, ale nie ma różnicy w stosunku do marketowych za dychę 😛 Miałem kontakt z każdymi. Dzięki, zobacze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu Wysłał by ktoś link do konkretnego? Bo cabli qeda czy innych jest pełno i nie wiem który kupić (RCA, głośnikowe i USB A do C) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 51 minut temu, Aaron Starko napisał: Wysłał by ktoś link do konkretnego? Bo cabli qeda czy innych jest pełno i nie wiem który kupić (RCA, głośnikowe i USB A do C) Ale po co? Sprawdź sam kilka modeli od różnych producentów i zobaczysz, czy warto. To co sprawdzi się u kogoś, wcale nie musi u Ciebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Przykładowo w salce słuchałem Cardas Crosslink Speaker 2x3m banany, ładnie tam pulsował basik , więc przywiozłem do domu i tragedia, jakby mi ktoś zabrał bas, nie da się tego słuchać, wszystko zależy od akustyki pomieszczenia bo w jednej zagrają kable A, a w drugiej już niekoniecznie, trzeba strzelać i wypożyczać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Bez problemu wypożyczasz kable z każdego salonu. Tak zrób. różne modele które Ci pasują cenowo i sprawdź czy słyszysz różnice czy nie. Czy warto czy nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts