Dedal Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia Jak w temacie , ktoś coś zaproponuje oprócz Wiim Ultra i chyba taką opcję ma Node n130 . Pzdr Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia A jaki budżet ? Może Eversolo ? Primare ma jakiś model Prisma, chyba ktoś na forum sprzedawał Volumio Primo. Malina to zawsze opcja Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia 1 godzinę temu, Dedal napisał: chyba taką opcję ma Node n130 Ma. U mnie tak jest podłączony. Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia Jeszcze chyba niedługo nowe Fiio będzie. @Q21 wiadomo coś może ? https://www.q21.pl/fiio-s15-czarny.html Odpisz, cytując
Dedal Napisano 2 stycznia Autor Napisano 2 stycznia Ale mi nie zależy na wejściach i przetworniku , mam 2 dac-i . Wiec usb audio . Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia Bardzo dobry jako transport jest najnowszy Volumio Rivo plus, ale cena jest sporo wyższa od wcześniej wymienianych.Sam kosztuje 1299 euro, a z dedykowanym zasilaczem liniowym, gdy są kupowane razem 1550 euro wraz z przesyłką i wszystkimi opłatami. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia 3 godziny temu, Tomasz S. napisał: Jeszcze chyba niedługo nowe Fiio będzie. @Q21 wiadomo coś może ? https://www.q21.pl/fiio-s15-czarny.html Dostępność "wkrótce", cena jeszcze nie jest dokładnie znana, ale powinna być poniżej 1 tys €. Poza powyższymi opcjami, rozwiązanie z wyższej półki - Lumin U2 Mini Świetnie brzmiący, bardzo stabilny. Odpisz, cytując
Carmion Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia a jak się prezentuje? za dużo opinii nie ma. Jak z Softem? https://www.q21.pl/musical-fidelity-mx-stream-srebrny-outlet-29437.html?hash=887bb4c224b8399f5c50bfd0777bddf0&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI9bbxovTXigMVgWWRBR1JAAuiEAQYBSABEgIWs_D_BwE Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia 13 godzin temu, Carmion napisał: Jak z Softem? Moim zdaniem całkiem dobrze Można też używać apki Volumio zamiast oficjalnej. Odpisz, cytując
Carmion Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia (edytowany) 1 godzinę temu, Q21 napisał: Moim zdaniem całkiem dobrze Można też używać apki Volumio zamiast oficjalnej. Mi zależy głównie aby miał płynnie działające tidal connect I wejście usb dac. Tak żeby zastąpić wiim pro. Edytowano 3 stycznia przez Carmion Odpisz, cytując
Salon Planeta Dźwięku Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia Jeżeli używasz Apple`a to masz jeszcze do wyboru Auralic Aries S1. Odpisz, cytując
A... Napisano 8 stycznia Napisano 8 stycznia Jeśli możliwa używka, to może Aurender N100. Typowy streamer, tylko wyjście usb audio. Trzeba kabla lan, bo nie ma wifi. Z użytkowania to mogę potwierdzić stabilność, żadnych problemów. Dźwiękowo nie mam za bardzo porównania do innych, ale wierzę że jest ok 😉 Odpisz, cytując
maca5 Napisano 4 sierpnia Napisano 4 sierpnia Hej, co ciekawego na rynku jako transport usb do daca mamy do 2000zł z używanych? Odpisz, cytując
Recommended Posts