Sundin997 Napisano Wtorek o 20:25 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:25 Czy to następca zwykłych aurora? Nie mogę nic znaleźć w sieci,słuchał je ktoś? Wersja xt 700 posiada 2x8 calowy głośnik bassowy według danych technicznych,czyli takiej samej wielkości co wersja 1000.Czy to są prawidłowe dane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 13 godzin temu, Sundin997 napisał: Czy to następca zwykłych aurora? Tak jest 13 godzin temu, Sundin997 napisał: Wersja xt 700 posiada 2x8 calowy głośnik bassowy według danych technicznych,czyli takiej samej wielkości co wersja 1000.Czy to są prawidłowe dane? Też się zgadza. XT 1000 ma jednak większą obudowę pod kątem litrażowo. Brzmieniowo nie miałem okazji posłuchać, ale już dopytuję resztę chłopaków, czy któryś miał szansę I przekażę info, gdy się dowiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) 31 minut temu, Q21 napisał: Też się zgadza. No nie zgadza się. W 700 są mniejsze głośniki 6,5". Wystarczy popatrzeć na zdjęcie. Poprawcie opis na swojej stronie. Edytowano 21 godzin temu przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Producent nie ma jeszcze na swojej stronie pełnej specyfikacji, a źródła online się spierają. Postaramy się potwierdzić, jak jest faktycznie 22 godziny temu, Sundin997 napisał: Nie mogę nic znaleźć w sieci,słuchał je ktoś? I wiem nieco więcej w tej kwestii. Przeskok na XT nie jest duży, podobny charakter brzmienia, poprawa w zakresie detali, przestrzenności i bas prezentuje się ciekawiej, jest bardziej zróżnicowany i dokładniejszy bez utraty rozmiaru Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts