Sundin997 Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia Czy to następca zwykłych aurora? Nie mogę nic znaleźć w sieci,słuchał je ktoś? Wersja xt 700 posiada 2x8 calowy głośnik bassowy według danych technicznych,czyli takiej samej wielkości co wersja 1000.Czy to są prawidłowe dane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 stycznia Udostępnij Napisano 8 stycznia 13 godzin temu, Sundin997 napisał: Czy to następca zwykłych aurora? Tak jest 13 godzin temu, Sundin997 napisał: Wersja xt 700 posiada 2x8 calowy głośnik bassowy według danych technicznych,czyli takiej samej wielkości co wersja 1000.Czy to są prawidłowe dane? Też się zgadza. XT 1000 ma jednak większą obudowę pod kątem litrażowo. Brzmieniowo nie miałem okazji posłuchać, ale już dopytuję resztę chłopaków, czy któryś miał szansę I przekażę info, gdy się dowiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 stycznia Udostępnij Napisano 8 stycznia (edytowany) 31 minut temu, Q21 napisał: Też się zgadza. No nie zgadza się. W 700 są mniejsze głośniki 6,5". Wystarczy popatrzeć na zdjęcie. Poprawcie opis na swojej stronie. Edytowano 8 stycznia przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 stycznia Udostępnij Napisano 8 stycznia Producent nie ma jeszcze na swojej stronie pełnej specyfikacji, a źródła online się spierają. Postaramy się potwierdzić, jak jest faktycznie 22 godziny temu, Sundin997 napisał: Nie mogę nic znaleźć w sieci,słuchał je ktoś? I wiem nieco więcej w tej kwestii. Przeskok na XT nie jest duży, podobny charakter brzmienia, poprawa w zakresie detali, przestrzenności i bas prezentuje się ciekawiej, jest bardziej zróżnicowany i dokładniejszy bez utraty rozmiaru Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Wtorek o 09:53 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:53 Dnia 8.01.2025 o 19:34, Q21 napisał: Producent nie ma jeszcze na swojej stronie pełnej specyfikacji, Już coś tam uzupełnili - https://heco-audio.de/en/Aurora-XT-700-Floorstanding-speaker/SW10004 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Wtorek o 17:21 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:21 I jest 2 x 8" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Wtorek o 17:57 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:57 W tej karcie produktu maja blad, nie ma innej opcji. Na stronie produktu maja juz tak: Przeciez na zdjeciu calej tej nowej serii, widac 700 przy 1000, no bez jaj 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano wczoraj o 11:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:18 Na zdjęciu nie widzę różnicy w rozmiarze wooferów i midrange. Wygląda na to, że @no_i_fajnie ma tu rację. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Tak musi być, podsyłam do poprawy u nas na stronie przepraszam za wprowadzenie w błąd 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sundin997 Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu Więc co zmienili,dopisali XT i chcą więcej kasy?:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) Dnia 7.01.2025 o 21:25, Sundin997 napisał: Wersja xt 700 posiada 2x8 calowy głośnik bassowy według danych technicznych Dnia 8.01.2025 o 11:29, Q21 napisał: Też się zgadza. XT 1000 ma jednak większą obudowę pod kątem litrażowo. To jest błąd. Mają 6,5 https://heco-audio.de/en/Aurora-XT-700-Floorstanding-speaker/SW10004 Dnia 14.01.2025 o 18:21, Q21 napisał: I jest 2 x 8" Panowie to ewidentnie błąd. Na zdjęciu widać że przetwornik średniotonowy jest taki sam jak basowy. To nie pierwszy raz kiedy materiały mówia coś inne niż fakty. Ale doświadczony salon powinien to wyłapywać. 14 godzin temu, Q21 napisał: Tak musi być, podsyłam do poprawy u nas na stronie przepraszam za wprowadzenie w błąd ok, wolniej a dokładniej będzie wtedy dobrze, trzymam kciuki. 13 godzin temu, Sundin997 napisał: Więc co zmienili,dopisali XT i chcą więcej kasy?:) Nie do końca. XT to naturalny ruch Heco. Wiele osób nie będzie tego pamiętać ale Celan tez przez to przechodził, druga edycja była XT potem GT Metasy to samo. Ja bym się spodziewał zmian. nie słuchałem bo ich nie ma ale spodziewał bym się nieco twardszego basu i bardziej otwartej góry. Tak z doświadczenia. Czy się potiwerdzi? No to zobaczymy Edytowano 6 godzin temu przez Piotr Sonido Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu @Piotr Sonido Może być jeszcze tak, że specyfikacja jest ok tylko zamieścili zdjęcie zwykłych Auror. Takie kwiatki czasem bywają 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, Artur Charicki napisał: @Piotr Sonido Może być jeszcze tak, że specyfikacja jest ok tylko zamieścili zdjęcie zwykłych Auror. Takie kwiatki czasem bywają 😊 Tutaj widać dokładnie, że nie może tak być Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Z tego zdjęcia wygląda że 700xt mają 3x6,5’’ a 1000xt 2x8’’ i 1x6,5’’ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Artur Charicki napisał: Z tego zdjęcia wygląda że 700xt mają 3x6,5’’ a 1000xt 2x8’’ i 1x6,5’’ No i zgadza się, tak jak było. Tylko to nowy kolor, więc nie ma pomyłki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts