malma777 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Witam, potrzebuję porady odnośnie wzmacniacza. Ostatnimi czasy wymieniłem Ma silver 500 na Ma gold 300 5G. Obecnie posiadam Marantz pm8006 który w kinie domowym jest jako końcówka mocy w parze z denon 3700. Jako inny wzmacniacz polecacie żeby wyciągnąć jak najwięcej z tych kolumn. Najlepiej jak by All in one ale to nie jest konieczność. Myślałem o Arcam Sa30 albo np marantz model 30. Jak coś to posiadam streame Marantz na8005 i do niego jako źródło WiiM pro podpięty coaxialem. Kwota jaką myślę przeznaczyć to ok 12tys Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malma777 Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) Dodam tylko że WiiM pro służy jako transfer z tidal a tak to dużo muzyki mam w plikach flac które odtwarzam bezpośrednio na Marantz na 8005, w stereo amplituner kina jest pomijany służy tylko do oglądania filmów. Edytowano 11 godzin temu przez malma777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Nie jest to all-in-one, ale brzmi świetnie, pasuje do MA Goldów, może działać jako końcówka mocy - Rega Elicit MK5 Gęstsze granie niż obecny Marantz, bardzo nasycone, ze świetnym detalem, równie dobrym pre gramofonowym. Może się spodobać Marantz Model 30 to też bardzo fajny kierunek, podobne granie do tego, które już znasz, ale bardziej neutralne i otwarte. Posłuchałbym też Audiolaba 9000A, Fezza Titani EVO (do wersji z HT-in trzeba odrobinę dopłacić), Vincenta SV-737 W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy, coś się podziała Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Polecam sprawdzic Gato Audio DIA 250s. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, Artur Brol napisał: Gato Audio DIA 250s. Artur, słuchałeś połączenia MA Gold ze swoim DIA250 w klasie D? Nie brakowało Ci nasycenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie. Nie brakowało mi niczego. Czyste, pelne, swobodne granie.Tylko jak pisałem, jak dla mnie troszeczkę za ciemno to brzmialo. Każdy to pewnie inaczej odbierze, więc warto sprawdzic. A nóż, widelec się spodoba. Kto wie. Pewnie, gdybym Pylonow nie miał, zamówiłbym sobie te Goldy. Edytowano 2 godziny temu przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts