Michał Piekaj Napisano wczoraj o 21:59 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:59 Witam serdecznie, Szukam wzmacniacza do 4 tys , coś fajnego żeby się Dobrze zgrało z monitor audio bronz 500. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Herczek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Bronze czy Silver? Na razie mamy niejasne informacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Józef Herczek napisał: Bronze czy Silver? Na razie mamy niejasne informacje. Oj przepraszam źle dałem temat główny. Monitor audio bronz 500 6g Edytowano 16 godzin temu przez Michał Piekaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Atoll in 100, Magnat MA 900, Denon PMA900, Marantz PM 7000n Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Cześć Jest kilka opcji wartych sprawdzenia. Na pewno posłuchałbym Audiolaba 6000A Play, Denona PMA-900HNE, Musicala Fidelity M3si. Ogółem moim zdaniem MA Bronze są całkiem uniwersalne o ile nie dobieramy do nich wzmacniacza z jasną górą Najlepiej odsłuchać samemu. W razie czego zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Q21 napisał: Cześć Jest kilka opcji wartych sprawdzenia. Na pewno posłuchałbym Audiolaba 6000A Play, Denona PMA-900HNE, Musicala Fidelity M3si. Ogółem moim zdaniem MA Bronze są całkiem uniwersalne o ile nie dobieramy do nich wzmacniacza z jasną górą Najlepiej odsłuchać samemu. W razie czego zapraszam do kontaktu A czy audiolab i denon nie będzie mało mocy? . Myślę że musical fidelity były najlepszy ale musiał bym DAC dokupić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Michał Piekaj napisał: A czy audiolab i denon nie będzie mało mocy? . Myślę że musical fidelity były najlepszy ale musiał bym DAC dokupić. Zależy jaki metraż i jak głośno lubisz słuchać, mi by mocy nie brakło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Q21 napisał: Zależy jaki metraż i jak głośno lubisz słuchać, mi by mocy nie brakło Metraż mam mały ale jestem basolubny hehehe. Metraż mam 18 m2.Wcześniej miałem inne kolumny Bowers wilkins cm 9 i miały mało basu dla mnie hehehe a miałem do nich Magnata ma1000 ... Teraz ze względu finansowych muszę zejść niżej i szukam budżetowo żeby pograło coś puki nie zabiorę większej kwoty. Edytowano 5 godzin temu przez Michał Piekaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) @Michał PiekajJesteś basolubem i kupiłeś jałowe silvery ile za to dałeś? Te kolumny grają słabiutko jeśli chodzi o bas, nie wiem jakiej muzy słuchasz , ale rap , metal, dnb i wszelkiego rodzaju pochodne na tych kolumnach wybrzmiewają tragicznie. Eidit: Widzę ,iż poprawiłeś na bronze, jak dla mnie to również bez rewelacji w tej materii. Edytowano 5 godzin temu przez S!N! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts