yayayaya Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia Siemanko Czy mieliście może okazję odsłuchać denona pma 3000 ne? W jakich konfiguracjach, warunkach, jak wrażenia? Opinia o jakości DAC? Odpisz, cytując
Salon Planeta Dźwięku Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia 1 godzinę temu, yayayaya napisał: Siemanko Czy mieliście może okazję odsłuchać denona pma 3000 ne? W jakich konfiguracjach, warunkach, jak wrażenia? Opinia o jakości DAC? Mieliśmy i znamy, słuchaliśmy w wielu konfiguracjach. Mocne, dociążone i lekko ocieplone brzmienie ze świetną sceną. Chciałoby się powiedzieć typowy Denon, ale nie do końca tak jest. Nie ma tam "buły" ani zamulania. Dzieje się dużo o niskich poziomów głośności. Z czym chciałbyś go spiąć? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia Ja nie słyszałem przeskoku względem PMA 2500ne. Ale te opinie z branży ktore się pojawiły to nie są jakieś ochy i achy. Wzmacniacz fajny. Dobrze zbudowany. Pytanie do czego i z czym innym masz do wyboru. Odpisz, cytując
yayayaya Napisano 25 stycznia Autor Napisano 25 stycznia Dnia 22.01.2025 o 13:14, Salon Planeta Dźwięku napisał: Mieliśmy i znamy, słuchaliśmy w wielu konfiguracjach. Mocne, dociążone i lekko ocieplone brzmienie ze świetną sceną. Chciałoby się powiedzieć typowy Denon, ale nie do końca tak jest. Nie ma tam "buły" ani zamulania. Dzieje się dużo o niskich poziomów głośności. Z czym chciałbyś go spiąć? Logany 60xti. Obecnie z rotel 1592. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 stycznia Napisano 25 stycznia 3 godziny temu, yayayaya napisał: Logany 60xti. Obecnie z rotel 1592. Jeśli masz Rotela RA1592 który ma wiele wspólnego z RA6000 i nawet sporo z Michi X3, to nie widzę za bardzo sensu uderzać w ten wzmacniacz, skoro ma on wiele wspólnego z PMA2500, który jest niemal identyczny jak były PMA2000... 2 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia @Top Hi-Fi & Video DesignPrzecież to są dwa różne brzmienia i jak najbardziej lepiej sprawdzić co zagra ciekawiej dla gustu użytkownika. @yayayayaPrzy obecnym systemie czegoś Ci brakuje, coś Cię męczy ? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 13 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Jeśli masz Rotela RA1592 który ma wiele wspólnego z RA6000 i nawet sporo z Michi X3, to nie widzę za bardzo sensu uderzać w ten wzmacniacz, skoro ma on wiele wspólnego z PMA2500, który jest niemal identyczny jak były PMA2000... Po zakrapianej sobocie nawet branża z @Kraft się zgadza, że wzmacniacze grają tak samo 2 2 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 14 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Jeśli masz Rotela RA1592 który ma wiele wspólnego z RA6000 i nawet sporo z Michi X3, to nie widzę za bardzo sensu uderzać w ten wzmacniacz, skoro ma on wiele wspólnego z PMA2500, który jest niemal identyczny jak były PMA2000... Czcionka tygodnia ❤️ 1 Odpisz, cytując
yayayaya Napisano 26 stycznia Autor Napisano 26 stycznia 2 godziny temu, S!N! napisał: @Top Hi-Fi & Video DesignPrzecież to są dwa różne brzmienia i jak najbardziej lepiej sprawdzić co zagra ciekawiej dla gustu użytkownika. @yayayayaPrzy obecnym systemie czegoś Ci brakuje, coś Cię męczy ? Sprzętowo jest spoko i głównym zmartwieniem jest akustyka. Bardziej kombinowanie i gadzeciarstwo chyba. Mam przeczucie że denon pewnie trochę cieplej potraktuje wokalistki. To mogłoby być na plus. Obecny system mam najbardziej transparentny w życiu. Ująłbym mu lub nie mówiąc że gra poprawnie technicznie co mogłoby insynuowac ledwie rzetelność. Super to gra. Ale audio to droga Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 8 godzin temu, yayayaya napisał: Sprzętowo jest spoko i głównym zmartwieniem jest akustyka. Bardziej kombinowanie i gadzeciarstwo chyba. Mam przeczucie że denon pewnie trochę cieplej potraktuje wokalistki. To mogłoby być na plus. Obecny system mam najbardziej transparentny w życiu. Ująłbym mu lub nie mówiąc że gra poprawnie technicznie co mogłoby insynuowac ledwie rzetelność. Super to gra. Ale audio to droga W tej sytuacji możesz zawsze wypożyczyć to urządzenie od dystrybutora i przekonać się jakie zmiany zaszły:) Odpisz, cytując
Recommended Posts