Fonn Napisano Czwartek o 06:52 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 06:52 13 minut temu, Piotr Sonido napisał: A gdybys spróbował kable pod gramofon z uziemieniem? Podłączył jeden z elementów przez UPSa? O i to jest dobry pomysł kabelek z uziemieniem od gramofonu ,upsa niestety niemam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano Czwartek o 09:07 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 09:07 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: A gdybys spróbował kable pod gramofon z uziemieniem? Podłączył jeden z elementów przez UPSa? O i to jest dobry pomysł kabelek z uziemieniem od gramofonu ,upsa niestety niemam. Najlepsze było by rozłączyć masę sygnałową od masy zasilającej, niektóre pro klocki mają przełącznik ,niestety w mojej integrze nie ma... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano Czwartek o 20:34 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:34 A próbowałeś podłączyć końcówkę do gniazdka "bez bolca" uziemiającego? Przynajmniej żeby sprawdzić czy tu jest przyczyna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Piątek o 06:02 Udostępnij Napisano Piątek o 06:02 23 godziny temu, Fonn napisał: O i to jest dobry pomysł kabelek z uziemieniem od gramofonu ,upsa niestety niemam No to sprawdź kabel, to nie wyjdzie drogo. W Euro i Media Expert mozna wypozyczyć UPS w sensie kupić z opcją zwrotu i zobaczyć czy to ogolnie pomogło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano Piątek o 08:10 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 08:10 11 godzin temu, tomek72 napisał: A próbowałeś podłączyć końcówkę do gniazdka "bez bolca" uziemiającego? Przynajmniej żeby sprawdzić czy tu jest przyczyna. Tak próbowałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:06 Kabel z uziemieniem też nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano wczoraj o 10:08 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:08 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Kabel z uziemieniem też nie? Bez szans z tym przydźwiękiem ,gram na samym avr i też nie jest żle,o dziwo bardzo dobrze steruje te moje 4ohmowe Ariesy,jestem tym zaskoczony. Jaki by zastosować tani statyw do mikrofonu i diraca,Anthem to ma w zestawie chyba z papieru ale jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano wczoraj o 10:38 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:38 28 minut temu, Fonn napisał: Jaki by zastosować tani statyw do mikrofonu i diraca,Anthem to ma w zestawie chyba z papieru ale jest Te papierowe (jak z Denona) są trochę bez sensu. Ja kupiłem coś takiego https://allegro.pl/oferta/statyw-do-mikrofonu-ka-line-stand-ms102-17322501202 Idealny nie jest ale jakby to powiedzieć - dostajesz to za co płacisz. Do kalibracji raz na kilka miesięcy w zupełności wystarczy. Jak będziesz wybierał zwróć uwagę na gwint. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano wczoraj o 11:01 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 11:01 22 minuty temu, PanKlor napisał: Te papierowe (jak z Denona) są trochę bez sensu. Ja kupiłem coś takiego https://allegro.pl/oferta/statyw-do-mikrofonu-ka-line-stand-ms102-17322501202 Idealny nie jest ale jakby to powiedzieć - dostajesz to za co płacisz. Do kalibracji raz na kilka miesięcy w zupełności wystarczy. Jak będziesz wybierał zwróć uwagę na gwint. No ciekawy ,o co z tym gwintem chodzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano wczoraj o 12:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:26 O uchwyt do mikrofonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Widziałem też takie na chwytak. Że skreca się uchwyt który łapie mikrofon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts