Piotr Sonido Napisano Czwartek o 06:16 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:16 Dnia 26.03.2025 o 07:02, Materix napisał: Za niewielką dopłatą mógłbym mieć Indiana Line Tesi 261, ale nie wiem czy były by one lepsze od Elaców nie były by 16 minut temu, Materix napisał: Porównałem sobie oba modele i doszedłem do wniosku, że do mojego małego metrażu i miejsca na biurku są one za duże. Zainteresowałem się PSB Speakers Alpha P3. Mało u nas popularne, ale zadziwiająca dobre opinie zbierają. Do tego są małe. Cena też atrakcyjna 700zł /kpl. Wyjdż poza Topy, znajdziesz większy wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Materix Napisano Czwartek o 06:19 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 06:19 2 minuty temu, Piotr Sonido napisał: nie były by Wyjdż poza Topy, znajdziesz większy wybór. Coś polecasz z mniejszych? Jednak wielkość jest nie do przeskoczenia obecnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 06:47 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:47 Polk S10 Amphion Argon 0 - te sa na wielkość kapitalne ale nie tanie, Helium 410 KEf LSX Dali Menuet A może coś zupelnie innego. ADAM Audio D3V Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Materix Napisano Czwartek o 09:15 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 09:15 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Polk S10 Amphion Argon 0 - te sa na wielkość kapitalne ale nie tanie, Helium 410 KEf LSX Dali Menuet A może coś zupelnie innego. ADAM Audio D3V Fajne propozycje, ale niestety oprócz POLK S10 to nie mój budżet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Piątek o 06:01 Udostępnij Napisano Piątek o 06:01 20 godzin temu, Materix napisał: Fajne propozycje, ale niestety oprócz POLK S10 to nie mój budżet Rozumiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts