Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 313 tematów w tym forum

1. Wybór głośników

• 14 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 816 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  2. Broadcast

• 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 700 wyświetleń
  3. Kolumny + Denon AVR-X2500

• 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  4. Solo 6C a TV Samsung

• 11 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  5. Magnat Signature

• 16 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
  6. Pomoc w wyborze kina

• 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 930 wyświetleń
  7. NAD T787

• 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
  8. KD 5.1 10tys zl 25m2

• 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 770 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 780 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  9. KD do +- 5000zł

• 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• A to nie jest tak ze po 300h, dopiero zaczyna się zużywać? Bo ciężko uwierzyć ze po 300h idzie do kosza. Mam igle AT która ma lekko licząc 2000h i nie słyszę śladów zużycia.
    • Rp kupiłem ale moich pylonów nie mam za 1000 zł poszly kurier w pon bedzie ponad 7 KZK mnie kosztowały teraz yamke as1000 ale czy warto .diamond też coś koło 6 k warte ale wolę klipschy każdy ma inny gust i słuch .jedni go znienawidzą inni pokochają .co do sundlin jest spoko facet nie wie o moim zaburzeniu do którego mam dystans a skąd chłop miał wiedzieć szacun kolego .pracuje w rafinerii i z pensje bym kupił prawie 3 kpt klipsch ale Infiniti g37 swoje pali i to też lubię w klipsch efekciarski mocno chodź te 340 KM już nie czuje ale czuję portfel jak tankuje😁ale dźwięk V6 v8 tu nie potrzeba głośników sam silnik....wiem że pisze jak prostak a w szkole łatwo nie było ale dysleksja dysgrafia dysortografia plus jeszcze w podst starzy nauczyciele tepiący leworęczność....
    • Sobota 7.02. TVP Kultura od 14.50 do 16.20 "The Police-kulisy wielkiej kariery." Brytyjski dokument z 2006 roku, Steward Copeland-perkusista zespołu wspomina początki zespołu korzystając z własnych archiwalnych nagrań (powtórka niedziela od 10.00 do 11.25). TVP Dokument od 17.45 do 18.50 "Sting. A free man". TVP Kultura od 21.55 do 0.10 "Deep Purple: Perfect Strangers Play Show" 1984 rok, koncert w Melbourne. Pozdrawiam 
    • Co masz na myśli pełny remont? Za TV jest garderoba więc jest pomysł jak ukryć kable wiem że metraż szału nie robi, ale chyba 14m2( po dokładnym przeliczeniu prawie 16)to nie jest jakaś tragedia? Z tego co widzę na forum to ludzie na mniejsze powierzchnię 5.1 upychają 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...