Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 583 tematów w tym forum

1. Bananowe koncowki

• 24 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 870 wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  2. sprzęt do 32m2 1 2

• 34 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 563 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  3. jakie kolumny

• 15 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  4. Mało basu Kef R5 1 2 3 4 6

• 145 odpowiedzi
    • 22,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 523 wyświetleń
  5. ELAC UNI-FI 2.0 UF52

• 14 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• "Było nas za mało, aby wyławiać pojedynczo ludzi, naszym zadaniem było zanurkować pod łódź, ustabilizować ją od dołu i bezpiecznie doprowadzić do brzegu."  Mnie to śmieszy, opowieści o jest "wyczynach" są znane od dawna. I ten jej emfatyczny styl wypowiedzi - ona ma niesamowite parcie na szkło i tyle.
    • Będzie ciężko. Jest zbyt wiele zmiennych by coś jednoznacznie doradzić. Jak chcesz posłuchać QLN-ów zapraszam, z Częstochowy do Łodzi to rzut beretem.
    • Witam serdecznie  Pytam doświadczonych kolegów z branży.  Posiadam od lat dwa systemy oparte o Naim Nait 5si. Dobrych kilka lat temu oba grały z Focal Aria 906. Było fajnie, słodko, detalicznie ze sceną.  Potem przyszedł czas na zmiany. Pierwszy system pokój 20 m2 Audio physic Classic 5 i drugi system 25m2 Audio physic classic 8. Fajny rozrywkowy dźwięk ale straciłem  na rzecz wypełnienia i średnicy uwielbiana przeze mnie detaliczność.. Sprzedałem AP C8 bo siedzę za blisko a one grały mocnym uderzeniem. Zbyt mocnym. Szukam obecnie Monitorów do 10k do tego systemu.  Proszę o opinię co mogłoby fajnie się zgrać z Naimem i grac coś pomiędzy Focal Aria 906 a AP C8.  Przyznam że w drugim systemie dalej gram na AP classic 5 ale też korci aby bylo lepiej, bardziej rozdzielczo, detaliczniej.  Czasami myślę o powrocie do Focal Aria X1. Z góry dziękuję za podpowiedzi  Marcin 
    • Nie wiem o co Ci chodzi. Cytujesz jakiegoś pisiora i atakujesz posłankę Platformy, która ukończyła Oxford.  Jeszcze w dziale humor, serio?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...