Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 603 tematów w tym forum

1. stereo z małych komponentów

• 3 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  2. Monitor Audio 100 Yamaha a-s1100

• 4 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  3. które głośniki lepsze

• 0 odpowiedzi
    • 775 wyświetleń
  4. Jaki dac polecacie

• 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  5. Zestaw stereo( jazz)

• 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  6. Pierwszy zestaw stereo

• 9 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  7. onkyo vs yamaha

• 12 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  8. WHARFEDALE REVA-2 opinie

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  9. Kolumny aktywne do 1500zł

• 3 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  10. Shan Aztec 250

• 10 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 937 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 981 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  11. Primare DAC30 czy NP30?

• 14 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  12. Stereo do 6-8k NOWE

• 10 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 958 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• W co wierzę to moja sprawa. PiS rozjechał walcem niezależność sądów i zrobił to w taki sposób, że wycofać się z tego praktycznie nie da.  Politycy nie powinni się już mieszać w żadne liczenia. To jest praca dla prokuratury i sądów, które muszą zweryfikować co i gdzie się wydarzyło i wyciągnąć konsekwencje wobec tych, którzy zawinili. Niezależnie od tego, na korzyść której strony osoby łamiące prawo działały. Wiesz, pamiętam co PiS zrobił z TVP i Polskim Radiem. Myślę, że zwolennicy tej partii nie powinni wypowiadać się w kwestii reżimowości żadnych mediów. Chociaż jak sobie przypomnę tę papkę przygotowywaną na potrzeby ludzi z nie potrafiących samodzielnie myśleć to w sumie się nie będę dziwił. Przykro mi, ale za każdym razem gdy włączyłem te media, to po kilku minutach przynajmniej ze 3 razy widziałem kompletnie wyrwanego z kontekstu, zapętlonego Tuska mówiącego "Fur Deutschland". Jak dla mnie papka, która mogłaby trafić do osób z IQ na poziomie może 50. Nie spodziewałem się, że tak bardzo dobrze to było zaadresowane.     EDIT: Może kontynuację już wrzucić do wątku właściwego o polityce, bo mi humor poprawiłoby wyjście Polski z UE. Niech marzenia tych narzekaczy się spełnią i by nigdy już im nikt nie musiał łopatologicznie pokazywać w TV gościa gadającego w kółko "Fur Deutschland".
    • No, co za debil 🤦  
    • Muszę pomyśleć. Jakby ktoś miał coś w tym temacie do powiedzenia do doradzenia to z chęcią wysłucham. Byłoby super jakby grały w miarę ok na marantz. To bym za jakiś dłuższy czas wymienił wzmacniacz I po problemie
    • Oczywiście, że je "uciągnie". Czy zagrają lepiej od Polków, to nie wiem. To dość subiektywne. Kup przez internet, posłuchaj i najwyżej oddaj, jeśli nie spełnią oczekiwań. Jakby co, to mam Marantza PM8005. Bardzo podobna konstrukcja do Twojego. Ta sama topologia.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...