Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 541 tematów w tym forum

1. Wkładka

• 2 odpowiedzi
    • 844 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 844 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 843 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 843 wyświetleń
  2. Dwa wzmacniacze z Yamahy

• 4 odpowiedzi
    • 843 wyświetleń
  3. Jvc ax-e71

• 0 odpowiedzi
    • 843 wyświetleń
  4. Rotel + Teac + BMN

• 0 odpowiedzi
    • 842 wyświetleń
  5. Kolumny zmiana

• 3 odpowiedzi
    • 842 wyświetleń
  6. Prośba

• 0 odpowiedzi
    • 842 wyświetleń
  7. Martin Logan Motion XT B100

• 12 odpowiedzi
    • 842 wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 842 wyświetleń
  8. Argon Solo Audio - max PCM?

• 0 odpowiedzi
    • 842 wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 842 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 841 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
  9. Jaki tani discman wybrać?

• 5 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 840 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 840 wyświetleń
  10. wymiana onkyo 8670 na...

• 1 odpowiedź
    • 840 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 840 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Na reklamację nie ma szans a na serwis pewnie za duże koszty.  Wczoraj wieczorem zagrał całą płytę z Tidala bez zająknięcia a dzisiaj rano znowu się przycinał - brak algorytmu na to - czary :D
    • Cześć. Zaczynam kolejny wątek bo zmieniłem zdanie.  Wcześniej brałem pod uwagę tylko podstawki- mieszkam w bloku. Teraz chcę jednak podłogówek. Pokój 20m2, odległość 3-4 metry. Czata gpt raczej sobie odpuszczam:) traktowałem go z przymrużeniem oka oczywiście:) Trochę poczytałem, ale im więcej czytam, tym  mniej wiem....Na razie biorę pod uwagę Heco Aurora 700, FYNE AUDIO F501, Magnat Signature 507, Dali Oberon 5 . Preferencje muzyczne mam różne, ale tak od najczęściej słuchanych do najrzadziej - Rock, Pop, Elektronika, Metal, Jazz, muzyka klasyczna. 4000 zł raczej nieprzekraczalne - może minimalnie.  Ewentualnie droższe to poszukam wtedy używek. Może być coś wyraźnie tańszego oczywiście jeżeli jest dobre - co pewnie jest wątpliwe i wiadomo mocno subiektywne. Co myślicie o sprzęcie używanym. Nie tylko kolumny, ale zastanawiam się nad odtwarzaczem cd i gramofonem. Tu już na pewno tylko używki, max za kilkaset zł, bo będzie to tylko do sporadycznego odsłuchu, chciałbym mieć po prostu tylko taką opcję. Pewnie najgorzej w przypadku gramofonów. Nie wiem czy się w to w ogóle pakować.
    • Electric Audio TAE 150 en PAE 150  
    • Moim zdaniem właściciele B&W, nie wpisują się w definicję sorry chłopaki 🤭.  Wątek rzeczywiście socjologiczny. Tak na niego popatrzę. Co tam jeszcze ze stereotypów słyszałeś @resi ?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...