Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 705 tematów w tym forum

• 3 odpowiedzi
    • 665 wyświetleń
  1. Jakie głośniki?

• 0 odpowiedzi
    • 665 wyświetleń
  2. Pioneer N70A

• 0 odpowiedzi
    • 665 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 665 wyświetleń
  3. Tuner Sony ST-S390

• 0 odpowiedzi
    • 665 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 664 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 664 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 664 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 663 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 663 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 663 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 663 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 663 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 662 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 662 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 661 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 660 wyświetleń
  4. Audio sufitowe

• 0 odpowiedzi
    • 660 wyświetleń
  5. Lampy do wzmacniacza

• 2 odpowiedzi
    • 660 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 660 wyświetleń
  6. Yamaha MCR-N670D

• 0 odpowiedzi
    • 660 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 660 wyświetleń
  7. Pomoc przy zakupie

• 0 odpowiedzi
    • 660 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 659 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 659 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tego dnia, ale 44 lata temu, 11 wrześnie 1981 roku ukazał się album Ultravox "Rage in Eden". Po sukcesie "Vienny" Midge i spółka mieli możliwość pracy nad muzyką bez jakichkolwiek planów i kompromisów. Jest to trzeci album, którego producentem został niemiecki producent Conny Plank - tak to ten od zespołu Kraftwerk…
    • Tak, mówiliśmy w tym wątku o uzysku 3000NE względem 1700NE. Zmiana nie jest jak dzień i noc i na pewno nie uzasadnia ceny wyższej o 120%. Ja przechodziłem nie z 1700NE lecz z 1520AE to raz, a dwa, że jednak 3000NE gra pięknie, mimo że mógłby być tańszy. Pisałem o problemach Dankrola z jednym ze sprzedawców Denka i padoł mi takie coś:
    • Te rysy nie są od żadnego polerowania - to "spartaczony" proces anodowania, wskutek którego cała warstwa jest popękana (w literaturze jako najczęstszą przyczynę podaje się zbyt szybkie wychłodzenie elementu po galwanizacji). Nie wiem skąd u Ciebie ta teoria o polerowaniu? Jeśli już to szczotkowaniu - ale to są poziome, ozdobne rysy. To, że w nowym egzemplarzu słabo widać te pęknięcia w "normalnych" warunkach -  bo jednak widać(!) jako szare "pionowe" rysy - nie gwarantuje, że z czasem cała powłoka nie będzie się np. łuszczyć bo jednak aluminium rozszerza się i kurczy pod wpływem zmian temperatury. Ja osobiście nie zamierzam tego sprawdzać! Tym bardziej, jak pisałem widać to w normalnym świetle, tylko nie rzuca się w oczy tak jak przy podświetleniu pod kątem. Osobiście, po 6 probach i wciskaniu kitu ze strony supportu, że to w transporcie - więcej nie kupię tego modelu nawet jak Denon się ogarnie... jeśli w ogóle jeszcze kiedykolwiek kupię coś od Denona. Co do grania - to moim skromnym zdaniem, różnica w cenie względem PMA-1700ne jest mocno nieadekwatna...
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...