Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 705 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 647 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 647 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 647 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 646 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 646 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 646 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 645 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 645 wyświetleń
  1. Wybór odtwarzacza CD/mp3

• 4 odpowiedzi
    • 645 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 645 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 644 wyświetleń
  2. DAB / DAB + brak sygnału

• 0 odpowiedzi
    • 644 wyświetleń
  3. Słuchawki do tdai 1120

• 1 odpowiedź
    • 644 wyświetleń
  4. Pomoc wzmacniacz

• 3 odpowiedzi
    • 644 wyświetleń
  5. Korektor

• 0 odpowiedzi
    • 642 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 642 wyświetleń
  6. kolumny głośnikowe

• 3 odpowiedzi
    • 641 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 641 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 641 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 641 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 641 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 641 wyświetleń
  7. Subwoofer do kina domowego

• 0 odpowiedzi
    • 641 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 641 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 641 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ja tego na swojej sztuce nie widzę. Nawet gdy przyglądam się temu z latarką w ręku. Bierz, bo warto. Miej na uwadze jego rozmiary i wagę, bo to kawał klocka jest. Ale jak to gra... 😉
    • Dokładnie rok temu - 11 września 2024 roku - Jon Bon Jovi uratował życie kobiecie, która chciała popełnić samobójstwo. Rzecz działa się na moście Seigenthaler w Nashville gdzie muzyk pojawił się na planie teledysku do piosenki „People’s House”. Była 18-ta miejscowego czasu gdy ekipa zauważyła kobietę stojącą już za barierką. Jon bardzo podszedł do niej powoli, oparł się o poręcz i zagaił rozmowę. Razem z muzykiem podeszła jego asystentka, która delikatnie zaczęła głaskać po plecach niedoszłą samobójczynię. Po dosłownie minucie udało im się ją odwieść od skoku do rzeki Cumberland i pomogli jej przejść przez barierkę, a potem Jon przytulił kobietę i razem zeszli z mostu. Po całym zdarzeniu nagranie tej dramatycznej chwili w sieci zamieściła lokalna policja dziękując muzykowi na portalu X: „Pozdrowienia dla Jona Bon Jovi i jego ekipy. Dziękujemy za pomoc, jakiej udzielili kobiecie na moście Seigenthaler we wtorkową noc. Bon Jovi namówił ją do zejścia z mostu i zadbał o to, by była bezpieczna”. Spokojne zachowanie wokalisty nie było przypadkowe. W swojej (prowadzonej od 2006 roku) fundacji JBJ Soul miał kontakt z osobami borykającymi się z różnymi problemami i był przeszkolony w rozmowach z ludźmi w sytuacjach kryzysowych.
    • Nie jest to ustandaryzowane? Tzn. nie będę w stanie połączyć z tą Yamahą np. Klipsch Flexus SURR 100, albo Denon Home 150 (drogie ale podaję tylko jako przykład) i skonfigurować ich jako surround?
    • Nienasycona hydra i obrzydliwe korpo, ale to właśnie ze Spotify korzystało mi się najlepiej. Sprawnie działające aplikacje zarówno na urządzenia mobilne, jak i komputery, funkcja Connect, bezdyskusyjnie najlepszy system poleceń, tworzenia dedykowanych playlist np. „Odkryj w tym tygodniu”. Z Tidalem czy Apple Music poznałem o wiele mniej interesujących mnie wykonawców. No i fajnie zrobione, coroczne zestawienie - podsumowanie odsłuchów. Spotify ma też chyba nadal największą bazę muzyki. Tidal irytuje mnie ostatnio przez niepoprawne katalogowanie. Zobacz co się dzieje, gdy wejdziesz chociażby na polski KULT. Ponadto jeśli jakiś nieinteresujący Cię twórca ma w nazwie lub utworze pokrywającą się frazę do słuchanych przez Ciebie na co dzień, to algorytm świruje i miesza z poleceniami. Tym sposobem często wyskakuje mi jakiś hinduski pop albo ruskie rapsy zrobione w Autotune albo AI. Strach zrobić głośniej jak leci jakiś mix, którego nie znasz. No i apka windowsowa miewa lagi - potrafi odtwarzać dwukrotnie ten sam kawałek. Apple Music działa poprawnie tylko na sprzętach tej firmy. Nie podoba mi się też interfejs, jest nieintuicyjny. Qobuza odrzucam w przedbiegach ze względu na zbyt ubogą bibliotekę. I przez to, że po tylu latach nadal nie chcą moich pieniędzy. Dlatego ja tam chętnie wrócę do zielonych. No. Pomarudziłem
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...