Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 054 tematów w tym forum

1. Nie mam pojęcia co wybrać

• 5 odpowiedzi
    • 17,1k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 14,3k wyświetleń
  2. Zestaw z Chin

• 6 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  3. B&W 704

• 5 odpowiedzi
    • 18,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Lekki zastój w temacie, także chciałem podzielić się z Wami jedną ciekawostką. Zaczęło się od tego, ze w posiadanym przez mnie MS90b niezwykle szczególnie irytowała mnie, niepasująca w moim przypadku zupełnie do niczego, ta zielona dioda od power’a. Nabyłem zatem drogą kupna naklejki lekko przyciemniające, jednak w praniu szybko się okazało, że naklejki nie tylko przyciemniają, ale zaciemniają całkowicie, nie przepuszczając nawet grama światła. Wiec temat lekkiego zaciemnienia święcących diod spalił na panewce – a miałem ich trochę do obskoczenia w całym domu. Mimo wszystko postanowiłem chociaż tę diodę od Powera zakleić całkowicie i wtedy w trakcie zrodził się szalony pomysł…oczernienia Janka 😁 Jak się okazało, naklejki idealnie rozmiarem wkomponowały się na wszystkie guziki na froncie. Poszedłem jeszcze za ciosem i z większego arkusza dociąłem fragment na samą gałę. Bardzo jestem ciekaw, co sądzicie o takiej kosmetyce? Podjeżdża festynem, czy trochę się broni?   PS. Na zdjęciu „przed” ujrzycie prowizoryczny, na tamten momenty wydawało się chwilowy (przetrwał wieeeele miesięcy) wskaźnik głośności    wzmacniacz stoi praktycznie w narożniku pokoju, do tego bokiem, zatem z miejsca odsłuchu, z tą Jankową ledwo widoczną kropką na gałce miałem problem (latka lecą) z określeniem poziomu głośności – zwłaszcza przy odsłuchach późno wieczornych, gdzie nad poziomem decybeli należałoby trochę panować. Także można drzeć łacha 😁 I zdjęcie zostało zrobione już po zaklejeniu wspomnianej diody od powera   Zatem zdjęcie przed: I po:      
    • Nic dodać, nic ująć, w punkt  Gratki serdeczne
    • https://chatgpt.com/g/g-68c6f55e2720819194e175dfae297845-agh-amp Ogarnij chociaż minimum i wtedy sprzęt,chociaż nie twierdzę że obecnie jest źle. Opisz pomieszczenie do tego modelu chata gpt,tak jak ja to zrobiłem wczoraj  
    • Jest jeszcze coś takiego, ale to już używka. Gra to bardzo fajnie, słuchałem w Na Temat Audio, gdy jeszcze ich siedziba była na Woronicza. Kosztowało to wtedy pomiędzy 13-15tys z. Zdaje się tylko nie ma przedwzmacniacza gramofonowego, no i streamer też nie najnowszy. https://www.olx.pl/d/oferta/cyrus-lyric-stealth-three-all-in-one-CID99-ID15Wjog.html?reason=extended_search_extended_category
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...