Dajemy 4 - 5 plastrów boczku do pucharka, tak, żeby wystawały na zewnątrz, na to pieczarki, lekko je przyklepujemy, następnie mięso mielone, również nieco je przydusić, na wierzch ser żółty i na koniec zamykamy wszystko boczkiem, tym wystającym z pucharka. Pieczemy około 10 minut w piekarniku, my robiliśmy we frytkownicy.
Sugestia wymiany wzmacniacza na amplituner jest kusząca ale chyba pozostanę przy pierwotnym planie. Dziękuję za wskazówki głośnikowe.
Poboczny wątek klasy wzmacniacza jeszcze pociągnę. Czy klasa D jest gorsza od AB, tak zabrzmiało w jednym z postów?
Witek, co Ciebie powstrzymuje, by nabyć, cieszyć się i nam zaprezentować system np Neumanna z SUBWOOFER oczywiście.
Idea takiego systemu jest mi znana od 2020 roku. Wybrałem podobny kierunek, ale inną drogę. Kto wie, może oprócz kasy przybędzie mi odwagi na ten krok.
Trochę mnie to wkurzyło,że padł mi sub. Był już kilka razy w naprawie. Tj tak zwany wydatek nie kontrolowany.
A co do centralnego to wybór padł na RP 404 II, pasuje mi wymiarowo.