DiBatonio Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Nowy75 napisał: Zasadniczo mamy kontynuację rządów PiS Ty tak serio? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 31 minut temu, marcinmarcin napisał: a ja Tomasz uważałem Ciebie za inteligentniejszego No widzisz też miałem podobne zdanie o Tobie, ale jak ktoś jest zabetonowany jak Ty to trudno coś z tym zrobić. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Całkowicie. Szef mi nie zgłasza,że mu się łatwiej,czy taniej ,czy prościej biznes prowadzi. A i jeszcze polityka imigracyjna,już nie sprzedajemy wiz na bazarach ,ani nie rozdajemy PESEL-i za "diakuju",ale masz wrażenie,że panujemy nad sytuacją? Osobiście,mimo, że nie przepadam za Donaldem i jego ekipą oczekiwałem więcej,przez chwilę nawet uwierzyłem, że ktoś z PiS beknie za wały,a i tu klapa 13 minut temu, DiBatonio napisał: Ty tak serio? Patrz wyżej 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts