pairtick Napisano 17 listopada Autor Napisano 17 listopada O, w mordę, mielone znalazłem w zamrażarce... No to cyk i do szybkowaru. Kartofelki się obrały i czekają z sosem. Cdn... 😉 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 17 listopada Autor Napisano 17 listopada Smacznego, pychota, mniam 😋 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano Środa o 19:56 Napisano Środa o 19:56 @pairtick mam wrażenie,że cokolwiek wypadnie z lodówki i wpadnie w Twoje łapy przybiera formę gulaszu 😁 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Czwartek o 10:38 Autor Napisano Czwartek o 10:38 14 godzin temu, Nowy75 napisał: mam wrażenie,że cokolwiek wypadnie z lodówki i wpadnie w Twoje łapy przybiera formę gulaszu 😁 A co, mam chwasty jeść 🤮 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Święta świętami, a jeść trzeba... czyli coś na szybko 😉 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu O stary! To już nie jest zwykłe gotowanie, to performance! Fajnie, że w kuchni rozwijasz też fotografię abstrakcyjną. 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 35 minut temu, pairtick napisał: Święta świętami, a jeść trzeba... czyli coś na szybko 😉 Na szybko to foto wyszło 😀 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 18 minut temu, lpomis napisał: fotografię Zerknijmy do zupy exifa, co poszło nie tak. 1 na 20 mi wychodzi. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Cholera, jak nie gulasz to zupa... a ja, po prostu, lubię potrawy jednogarnkowe 😋 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @pairtick coś mi się obiło o uszy słowo lenistwo😁. Ja dziś skromnie: żeberka marynują się na balkonie przed pieczeniem., pierś z indyka siedzi w zalewie, też balkon i potem pieczenie,w garze w kuchni bulion na szyji indyczej i kurzych łapkach jako podstawa do ogórkowej - to wykończę jeszcze dziś . 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: żeberka Już mnie w zęby kłuje - nie lubię mięsa poprzerastanego tkanką łączną i tłuszczem - taki 'francuski piesek' ze mnie 😉 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: kurzych łapkach Co do reszty, to z braku balkonu, muszę obejść się smakiem ☹️ 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @pairtick piękna konstrukcja,godna...francuskiej restauracji😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts