Michug Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Cześć W związku ze zmianą sprzętu zdecydowałem że pójdę w temat All In One. Myślę nad urządzeniami: - Arcam SA 35 - Rose RS520 - Moon ACE - Nad M10 V3 - Naim Uniti Atom Coś doradzicie ? Odpisz, cytując
Sipo Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu A co miałeś wcześniej, i z jakiego powodu zmieniasz? Odpisz, cytując
RoRo Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu A czemu nie podałeś więcej informacji- m.in. o Twoich kolumnach i budżecie? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Jakie kolumny bo to jest kluczowe? Do listy dopisz Cambridge EVO 150 Z drugiej strony najbardziej uniwersalny będzie SA 35 ze względu na Dirac. Natomiast nie jest powiedziane że któryś od razu bardziej się wpsasuje pod Twoje gusta czy tez parowanie z kolumnami. Odpisz, cytując
Michug Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Zmieniam, bo pada mi strumieniówka CA. Mam wzmacniacz Audiolab 6200A oraz kolumny Pylon Sapphire 31. Budżet na All In One ok 15000. Następnym krokiem pewnie będzie wymiana kolumn i następny ból głowy ... Zestaw wylądował mi w pomieszczeni ok. 16m2, więc pewnie będzie trzeba dopasować kolumny. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć Szukałbym już pełnego zestawu, razem z kolumnami. Tak, żeby nie okazało się, że wybierzesz wzmacniacz na teraz i potem nie będzie Ci odpowiadało jego brzmienie Na kiedy byś rozważał zmianę kolumn? Co do wzmacniacza, zachęcam do obejrzenia filmu, gdzie kilka opcji omawiamy Może coś z tego Cię szczególnie zainteresuje. Odpisz, cytując
lpomis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 23 minuty temu, Michug napisał: Audiolab 6200A Upewnij się, czy aby na pewno Zapewne chodzi Ci o 6000A lub 8300A. To nie są złe wzmacniacze. A pokażesz jak masz ustawione audio? Może być fotka albo plan pomieszczenia. Te Pylony to troszkę sporawe do 16m. Czy musisz się koniecznie ograniczać do AiO? Za 15000zł możesz spokojnie złożyć całkiem przyzwoity zestaw: wzmacniacz, streamer, kolumny. Edytowano 1 godzinę temu przez lpomis Odpisz, cytując
RoRo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Michug napisał: Zestaw wylądował mi w pomieszczeni ok. 16m2, więc pewnie będzie trzeba dopasować kolumny. Faktycznie te Pylony Sapphire 31 wyglądają na trochę za duże.... A nie myślałeś o tym, żeby zakupy zrobić w trochę innej kolejności: - kupić przejściowo używany streamer (np. Bluesound Node) - szukać kompletu AiO oraz mniejszych kolumn, by od razu je dopasować do siebie (i do powierzchni Twojego pokoju). Pozdrawiam PS. Używany streamer dlatego, że nie stracisz na nim, a masz już na czym grać Odpisz, cytując
Michug Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, RoRo napisał: Faktycznie te Pylony Sapphire 31 wyglądają na trochę za duże.... A nie myślałeś o tym, żeby zakupy zrobić w trochę innej kolejności: - kupić przejściowo używany streamer (np. Bluesound Node) - szukać kompletu AiO oraz mniejszych kolumn, by od razu je dopasować do siebie (i do powierzchni Twojego pokoju). Pozdrawiam PS. Używany streamer dlatego, że nie stracisz na nim, a masz już na czym grać Raczej nie. 1. Jak kupię AIO to będe miał z czym jeździć na odsłuchy. 2. Nie bardzo mi się chce bawić potem ze sprzedażą używanego streamera. 3. Mam tez problem z pilotem do głośności, więc rozwiąże mi się od razu ten problem. Odpisz, cytując
Recommended Posts