soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, kaczadupa napisał: Godny rywal dla Elexa mk4, nawet postawiłem go na miejscu Regi a nie na podłodze. Ci z forum, którzy bliżej mnie znają, wiedzą co to znaczy. Zaciekawiło mnie czym sobie zasłużył na to miejsce, awans na szafkę przed pierwszym odsłuchem czy dopiero po kilku nutach? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Jak napiszę, że jedna ćwierćnuta to będziesz zadowolony? Przekonać bardziej jak Elex mk4 nie będzie łatwo. Rega Elex mk4 to sprytny gracz, umie wzmacniać pozytywne emocje a nie tylko sygnał ze źródła. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: Zaciekawiło mnie czym sobie zasłużył na to miejsce, awans na szafkę przed pierwszym odsłuchem czy dopiero po kilku nutach? Może nie nutach co żenskich wokalach 🤭 50 minut temu, kaczadupa napisał: Rega Elex mk4 to sprytny gracz, umie wzmacniać pozytywne emocje a nie tylko sygnał ze źródła. Oczyyyyywiścieeee, a mówiłem że bedzie jak z ATC 7. 🤭 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 44 minuty temu Autor Napisano 44 minuty temu Obecnie słucham tej płytki i oczywiście gorąco Wam chłopaki polecam. https://tidal.com/album/45058337/u 3 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu A u nie znowu Elex zawitał. Lampa poszła w dobre ręce. Taka sytuacja. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu @tomasz1w za duże rachunki,czy inne względy? Ta Rega musi w sobie coś mieć, skoro wciąż jest brana mimo tych wszystkich"ale",o których było wyżej. Odpisz, cytując
Recommended Posts