DiBatonio Napisano wczoraj o 19:25 Napisano wczoraj o 19:25 3 minuty temu, kaczadupa napisał: @rajdek Panie, ja właśnie odpoczywam całkowicie padnięty po 80km rowerem słuchając cichutko polskich piosenek moich rodziców a Ty mnie tu jakimiś cudakami straszysz. No nieźle 👍 Ja też spadam za chwilę na trening, ale nie zabieram muzyki ze sobą, tam jest muzyka i śliczne kobitki Adam 😉 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 19:27 Autor Napisano wczoraj o 19:27 (edytowany) 2 minuty temu, DiBatonio napisał: śliczne kobitki Adam 😉 Chyba za ostro na swój wiek schodzę z wagi bo nawet jakby teraz obok mnie trzy panny robiły fikołki to bym nie zareagował, znaczy tylko popatrzył i już Edytowano wczoraj o 19:28 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 19:29 Napisano wczoraj o 19:29 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Chyba za ostro na swój wiek schodzę z wagi bo nawet jakby teraz obok mnie trzy panny robiły fikołki to bym nie zareagował, znaczy tylko popatrzył i już Adam zbliżamy się do wieku w którym tylko można popatrzyć 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 19:30 Napisano wczoraj o 19:30 27 minut temu, rajdek napisał: 70k Panowie, przepraszam, ale czy tu już wszystkich kompletnie porąbało? I nie mówię tu o cenie, a o rozmiarze - tych, jakichś, 'audiofilskich popierdółek'. Bądźmy, k... poważni. No offense, rzecz jasna Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 19:31 Autor Napisano wczoraj o 19:31 Temu trzeba jeszcze działać ile fabryka dała Jacek, żeby potem nie żałować. 1 minutę temu, pairtick napisał: o rozmiarze Słusznie, duża buda, duży i dobry przetwornik, można poszaleć ale trzeba też mieć metraż. Ale paki konkret! 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 19:34 Napisano wczoraj o 19:34 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Adam zbliżamy się do wieku w którym tylko można popatrzyć 😁 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Temu trzeba jeszcze działać ile fabryka dała Jacek, żeby potem nie żałować. 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 19:36 Napisano wczoraj o 19:36 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Temu trzeba jeszcze działać ile fabryka dała Jacek, żeby potem nie żałować. Dokladnie tak Adam. Dobra, spadam już bo stygnę 🤭 Później bedę może, bo wjechał mi dziś japoniec z dobrym DR 🤭 👋 Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 19:46 Napisano wczoraj o 19:46 12 minut temu, pairtick napisał: porąbało? Tak. 14 minut temu, pairtick napisał: cenie 60% marży. 15 minut temu, pairtick napisał: audiofilskich Tak. 15 minut temu, pairtick napisał: popierdółek No nie wiem. 29 minut temu, pairtick napisał: Bądźmy, k... poważni. https://instalaudio.pl/nordost-supreme-reference-odin-2-speaker-cable-2x4-0m-przewod-glosnikowy.html Co powiesz na to? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 12 godzin temu, kaczadupa napisał: Słusznie, duża buda, duży i dobry przetwornik, można poszaleć ale trzeba też mieć metraż. Ale paki konkret! Z pobieżnych wyliczeń wynika, że minimum 4,5 x 3,5 - czyli tragedii nie ma. 11 godzin temu, rajdek napisał: Co powiesz na to? A ja na to, jak na lato 😉 za gorąco ☹️ Mam takie i w dodatku kupiłem je bez 'odsłuchu' 😁 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, pairtick napisał: Mam takie Toż to Panie takie tanie jak barszcz ? .... Ja mam normalnie bardzo tanie i bardzo nienormalnie nieaudiofilskie Edytowano 13 godzin temu przez rajdek Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @rajdek Klotz nie są złe w swojej cenie, nigdy nie miałem zresztą, ale to dobra firma kablarska z rozsądnie wycenionymi kabelkami, również mikrofonowymi np.do słuchawek. Niestety, a może stety ja mam audiofilskie i bardzo drogie, co zrobisz jak nic nie zrobisz. 😉 2 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: rozsądnie wycenionymi Zdecydowanie, produkują dla branży studyjnej. Moja ułomność nie pozwoliła mi odróżnić od Ricable Magnus. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, rajdek napisał: Zdecydowanie, produkują dla branży studyjnej. Moja ułomność nie pozwoliła mi odróżnić od Ricable Magnus. No i spójrz na ten XLR, który jest na wtykach Neutrika bdb zresztą, tylko niektórym grają świecidełka typu furutech i im podobne. Wiele znanych firm od tych drogich kabli stosują właśnie wtyki Neutrika, myślę, że nie bez powodu. Ja sobie je też cenię, Albedo na swoim podstawowym AES/EBU też takie Neutrika zakłada, patrz też wyroby Nordosta jakie mają wtyki. 😉 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No i proszę! 😁 . A na sąsiednim forum ktoś pisał, że kabelki są tyle warte ile zawiera się w ich nazwie ,czyli "kloc". A tu kolega @DiBatonio, który byle czego nie wpina ,chwali. Warto czytać,a jeszcze lepiej słuchać Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu (edytowany) 59 minut temu, Nowy75 napisał: No i proszę! 😁 . A na sąsiednim forum ktoś pisał, że kabelki są tyle warte ile zawiera się w ich nazwie ,czyli "kloc". A tu kolega @DiBatonio, który byle czego nie wpina ,chwali. Warto czytać,a jeszcze lepiej słuchać Pisałem już, nie mam klotza i nie miałem, ale rodowód tych kabli pochodzi ze studiów nagraniowych, złącza Neutrika też. Sam mam zupełnie inne okablowanie i do tego drogie, co nie musi oznaczać, że nie doceniam tych taniutkich. Ja tylko w dyskusjach kablarskich uchodziłem za takiego, co słucha kabli, otóż nie słucham od lat, bo skończyłem się okablowywać już dawno. A muzyki zawsze słuchałem i czy to był streaming, czy CD zawsze potrafiłem usiąść do całych albumów i zatopić się w muzyce. Zupełnie inaczej to wygląda przy jakiś spotkaniach, bo wtedy skacze się po audiofilnych kawałkach. W sumie to nie ma nic wspólnego z czerpania przyjemności z muzyki. Edytowano 43 minuty temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts