Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Jakie kolumny do amplitunera Sony STR-DG820? Mam 9 lat i 16 letni amplituner Później może będzie Pioneer VSX-930 Sony STR-DG820 ma 110 W RMS Na kanał i 7.1 kanałów. Gra dobrze w salonie 65m². Mam kolumny Sony SS-F6000P I jeden głośnik ma Problem z gumową uszczelką . Wymieniam kolumny do max 3000 zł za parę do 65m² A Sub to na komunię Klipsch SPL-150 . Jak ktoś wie jakie dobre kolumny do amplitunera Sony STR-DG820 niech tutaj napiszę. Czasami słucham filmów a czasami muzyki typu: Bas czy Elektronicznej.

Edytowano przez MarcinElektro
Błąd w zdaniu
Napisano

@maciek72 Z 10 czy 15 albo 20 m na fotelu ok. 8 czy 7 a na kanapie z ok. 11. Zastanawiam się nad Klipsch R-820F mój budżet jakieś 3000, 3500 Jeden Klipsch R-820F Kosztuje Ok. 1700 zł za sztukę z tego co widziałem. Czyli wezmę dwie sztuki to 3400 zł. Czy Klipsch R-820F będą dobre do 65m² salonu? Jak tak to wezmę dwie sztuki. Jak mówiłem mam 9 lat Może za kilka dni czy tygodni pójdę przetestować. Imprez zazwyczaj nie robię. Mam Amplituner Sony STR-DG820 I kolumny Sony SS-F6000P I Center Sony SS-CN3000P oraz x2 Surround Sony SS-SR3000P. Sub Jak będzie na komunię to Klipsch SPL-150. Dolozy się ze 1200 zł. Zastanawiałem się dzisiaj 13 lipca nad SVS Ale drogie i mniejsze to wolę Klipsch. 

Pozdrawiam