audiowit Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, KrólKiczu napisał: Powiedz mi zatem Witoldzie jakim cudem PMC, które też szczycą się studyjnym rodowodem, bez zadyszki i całkiem fajnie (wg mnie) zagrały z monoblokami Tomka, które mocy mają naprawdę niewiele? Gdybyś przeczytał temat uważnie, zauważył byś, że dystrybutor stwierdził, że omawiane scm 40 bez problemu napędzi 25 watowa lampka. I komu tu wierzyć 🤪? Jest wersja aktywna 40. Moc wzmacniacza: 150W LF, 60W MF, 32W HF 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, audiowit napisał: Jest wersja aktywna 40. Moc wzmacniacza: 150W LF, 60W MF, 32W HF No i tyle z tego wynika, że głośniki niskotonowy zasilany jest 150 watowym wzmacniaczem. To raczej nie jest jakiś kosmos. Pytanie czy te 150 W zostanie kiedykolwiek wykorzystane. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Co się odwlecze to nie uciecze, sprawdzę wzmacniacz ATC. Zawsze to nowe doświadczenie, może coś ciekawego człowiek usłyszy. Takie ładne zakończenie wakacji. 2 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dnia 10.08.2025 o 15:24, PolPablo napisał: żona wzięła koty i mam małe dzieci wybuchowa mieszanka;) Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, KrólKiczu napisał: No i tyle z tego wynika, że głośniki niskotonowy zasilany jest 150 watowym wzmacniaczem. To raczej nie jest jakiś kosmos. Pytanie czy te 150 W zostanie kiedykolwiek wykorzystane. 150W pewnie przy 4ohm w klAB. No coż, pewnie nie jest to kosmos przy np 250W na 1 przetwornik w moich bylych Eve ale nadal jest to 6 razy wiecej niz z 25W lampki. A tu jeszcze 92W na srednio i wysokotonowiec. Masz rację, zaden kosmos. Nie wspomnę, ze nadal pokutuje na forum przekonanie, ze 150W jest po to zeby grac 150W.... Odpisz, cytując
PolPablo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, tomasz1w napisał: wybuchowa mieszanka;) Niestety, ale dalej marzenia trzeba spełniać. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, PolPablo napisał: Niestety, ale dalej marzenia trzeba spełniać. No jasne, trzymam kciuki! U mnie też były różne zawirowania, choć bez kotów;) Odpisz, cytując
Recommended Posts