audiowit Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, KrólKiczu napisał: Powiedz mi zatem Witoldzie jakim cudem PMC, które też szczycą się studyjnym rodowodem, bez zadyszki i całkiem fajnie (wg mnie) zagrały z monoblokami Tomka, które mocy mają naprawdę niewiele? Gdybyś przeczytał temat uważnie, zauważył byś, że dystrybutor stwierdził, że omawiane scm 40 bez problemu napędzi 25 watowa lampka. I komu tu wierzyć 🤪? Jest wersja aktywna 40. Moc wzmacniacza: 150W LF, 60W MF, 32W HF 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 15 minut temu, audiowit napisał: Jest wersja aktywna 40. Moc wzmacniacza: 150W LF, 60W MF, 32W HF No i tyle z tego wynika, że głośniki niskotonowy zasilany jest 150 watowym wzmacniaczem. To raczej nie jest jakiś kosmos. Pytanie czy te 150 W zostanie kiedykolwiek wykorzystane. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Co się odwlecze to nie uciecze, sprawdzę wzmacniacz ATC. Zawsze to nowe doświadczenie, może coś ciekawego człowiek usłyszy. Takie ładne zakończenie wakacji. 2 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Dnia 10.08.2025 o 15:24, PolPablo napisał: żona wzięła koty i mam małe dzieci wybuchowa mieszanka;) Odpisz, cytując
audiowit Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 4 godziny temu, KrólKiczu napisał: No i tyle z tego wynika, że głośniki niskotonowy zasilany jest 150 watowym wzmacniaczem. To raczej nie jest jakiś kosmos. Pytanie czy te 150 W zostanie kiedykolwiek wykorzystane. 150W pewnie przy 4ohm w klAB. No coż, pewnie nie jest to kosmos przy np 250W na 1 przetwornik w moich bylych Eve ale nadal jest to 6 razy wiecej niz z 25W lampki. A tu jeszcze 92W na srednio i wysokotonowiec. Masz rację, zaden kosmos. Nie wspomnę, ze nadal pokutuje na forum przekonanie, ze 150W jest po to zeby grac 150W.... 2 Odpisz, cytując
PolPablo Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, tomasz1w napisał: wybuchowa mieszanka;) Niestety, ale dalej marzenia trzeba spełniać. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 46 minut temu, PolPablo napisał: Niestety, ale dalej marzenia trzeba spełniać. No jasne, trzymam kciuki! U mnie też były różne zawirowania, choć bez kotów;) Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Króliczku może grały ale uważam że PMC też mocy potrzebują. Odpisz, cytując
stach_s Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu PMC TB2i grały z 30 watowym Naimem Unitiqute od najniższych głośności tak, że uśmiech z twarzy nie schodził Odpisz, cytując
Recommended Posts