Łukasz Jasiński WooCasH TECH Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Szukam nowego AMP Stereo do salonu Mam głośniki Taga TAV-607F i budżet w granicach 2500zł Używam będę go głównie do słuchania muzyki z Spotyfii i USB (flac) oraz jako nagłośnienie do TV i czasami FM Muzyka? Różna. Trochę rocka, trochę rapu, czasami jakaś klubowa, kwestia nastroju Nie mam możliwości jeżdżenia po Polsce na odsłuchy więc stąd ten temat Co oczekuje jeśli chodzi o dźwięk, chciał bym aby charakterem był zbliżony np do Yamaha RX-450, Amplituner Technics SA-DX850 SMSL Q5A Pro Przesiadam się z Taga Harmony HTR-1000CDv.3 który grał dla mnie trochę za... mało rozrywkowo? W Oko Wpadła mi głównie YAMAHA Musicast R-N600A i DENON DRA-900H Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Te które wpadły w oko to szału nie robią. Zastanawiałeś się może nad SMLS AO 300 (ewentualnie AO 200) plus Wimm Ultra. Taki zestaw powinien ci zagrać lepiej a cenowo wyjdzie około 2500 jak trochę poszukasz. Te SMLS są na innych chipach niż te wszystkie Wimm, Eversolo Play czy Fosi. Zobacz co kolega na sąsiednim forum o nim napisał. https://www.audiostereo.pl/topic/170426-najlepiej-wydane-1000-zł-ever/ No chyba, że musi być amp. Odpisz, cytując
Łukasz Jasiński WooCasH TECH Napisano 33 minuty temu Autor Napisano 33 minuty temu Wolał bym zostać przy AMP Odpisz, cytując
Q21 Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu Tagga HTR-1000 gra zaskakująco dojrzale i dobrze ale może faktycznie nie jest aż tak rozrywkowa, jeśłi szukamy bardziej loudnessowego brzmienia. Wspomniane Yamahy czy popularne Denony to będzie co najwyżej krok w bok. Poczekaj na dostawę Wiim Amp Ultra - on spełni Twoje oczekiwania. Jestesmy pod wrażeniem tego jakie możliwości ma ten wzmacniacz, znacznie większe niż jego bardziej budżetowi bracia. Alternatywnie Marantz Melody X potrafi też przyjemnie zaskoczyć i gra lekko "rozrywkowo". Jeśli postawiłbyś na zewnętrzny streamer, podstawowy Cambridge Audio AXA25 jako dobry analogowy wzmacniacz będzie też fajną opcją. Odpisz, cytując
Recommended Posts