Szymon132 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Witam Który wzmacniacz jest leprzy i mocniejszy Kenwood KA-2050R Czy Pioneer A-443 oba są w podobnilej cenie Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowany) Szymon, a myślisz że ktoś z forum miał możliwość odsłuchiwać oba. Zobacz 14 lat temu o tym ktoś tak napisał na sasiednim forum, o tym Pionieer A-443. Pioneer A 443 jak i wiele innych wzmacniaczy Pioneera z tej serii jest - delikatnie rzecz ujmując - słaby brzmieniowo. Z tanich wzmacniaczy warto zwrócić uwagę na Yamahę A 700 czyli lekko zubożoną A 1000 lub A 720. Jest na Allegro Denon PMA 770 - całkiem niezły. Zmieniając nieco typ brzmienia: Sony TA-F 500 ES i 530 ES (choć do Scherzo lepiej coś jasnego). Wspomniane wyżej wzmacniacze można dostać w cenie do 350-400 PLN. Czasem bywa też w tej cenie bardzo dobra Yamaha AX 700. Edytowano 13 godzin temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, Szymon132 napisał: Witam Który wzmacniacz jest leprzy i mocniejszy Kenwood KA-2050R Czy Pioneer A-443 oba są w podobnilej cenie Cześć, Moc to nie wszystko, porównać będzie ciężko ze względu na dostępność konstrukcji. A czy rozważyłbyś nowe urzadzenia? Odpisz, cytując
Rega Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Szymon132 napisał: leprzy i mocniejszy Typowe dla początkującego - MOC. 🙂 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Wydaj ciut więcej ale będziesz zadowolony. https://hifigo.com/collections/s-m-s-l/products/smsl-ao300?variant=44554190487791 Możesz poszukać go gdzie indziej, ale będzie drożej. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu @Tomasz Kluczynski Znasz słuchałeś tego SMSL AO300 tak???? 😉 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Wydaj ciut więcej ale będziesz zadowolony. Tak się to zaczyna...😂. Przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać... Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, fp74 napisał: Tak się to zaczyna...😂. Przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać... Spoko, wiadomo o co chodzi. W tym wypadku to jednak nie jest duża suma. Chyba lepiej kupić coś co ma dobre opinie niż 30 letniego rzęcha, który nie wiadomo w jakim jest stanie. 21 minut temu, RLC2 napisał: @Tomasz Kluczynski Znasz słuchałeś tego SMSL AO300 tak???? 😉 Osobiście nie słuchałem, ale kolega @MacP, wielokrotnie pisał o modelach ao200 i ao300 i bardzo je chwali. 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, Szymon132 napisał: Kenwood KA-2050R Mam kilka sprzętów od Trio/Kenwooda z lat '70 i złego słowa nie powiem. Lubie to słodkie brzmienie vintage, wygląd i wykonanie na poziomie. Ale na przełomie lat '70 / '80 inżynierowie z ww firmy odeszli i założyli znaną do dzisiaj firmę: Accuphase. Kenwood z późniejszych lat zaczoł coraz bardziej odstawać jakościowo od czołówki. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Osobiście nie słuchałem, ale kolega @MacP, wielokrotnie pisał o modelach ao200 i ao300 i bardzo je chwali. Ale nie zawsze to co chwalone może się podobać więc... 🙂 Pozdrawiam Paweł Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Moc to sobie spradzisz w specyfikacji znajdziesz ją. Ale lepszy? W czym lepszy? Bo jesli w brzmieniu to nie jest taka jednoznaczna odpowiedź i zalezna od wielu wielu czynników. Odpisz, cytując
Recommended Posts