Robert Kalifornia Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć, Szukam dac, który rozjaśni mój system. Testowałem na topping d50s i to jest prawie to czego szukam. Czy możecie polecić jakiś inny model, który będzie grał podobnie jak d50s ? Pozdrawiam Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Robert Kalifornia napisał: będzie grał podobnie jak d50s ? Nie mam pojęcia jak gra d50s ,ale jak ma być analityczny to proponuje RME. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Robert Kalifornia napisał: Szukam dac, który rozjaśni mój system Moim zdaniem (zakładając, że Expo 2010 /nie znam/ jest bardo podobny do Expo 2510 /znam/) przetwornikiem nic nie zdziałasz. Zostaje zmiana głośników lub wzmacniacza (2510 to dla mnie najlepszy substytut Supernaita - może nawet lepszy jak Naim i jego bym nie ruszał, bo to bardzo przyjemne granie ale właśnie z górą baaaardzo delikatną i delikatnie dawkowaną). Tu chyba tylko kierunek na coś w stylu PMC zostaje albo cieszyć się tym co jest. Ewentualnie ProAc D2R (to może być kapitalne połączenie). Usher SD500 też do sprawdzenia jak już przećwiczysz przetworniki i nie osiągniesz tego czego szukasz. Powodzenia. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przychylam się do tego samego spostrzeżenia jak kolega powyżej. Z tym, że zmiana głośników na coś lepszego będzie wiązać się z wyższą dopłatą. Wspomniane ProAC D2R to mógłby być bardzo trafny pomysł ! Odpisz, cytując
Recommended Posts