mateolo2 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Hej, Jak w temacie. Czy ten wzmacniacz jest faktycznie taki dobry jak opisują recenzję? Boję się trochę, że to chińszczyzna, jeszcze dosyć wiekowa Ale mam okazję kupić tanio, marzy mi się trochę brzmienie lampowe. Obecnie mój wzmacniacz jest dla mnie trochę za ostry na górze. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Edytowano 3 godziny temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 48 minut temu, mateolo2 napisał: Boję się trochę, że to chińszczyzna, jeszcze dosyć wiekowa Vincent jest raczej chiński 😉 chociaż korzenie chyba sięgają Niemiec. Recenzje jak to recenzje, ale jak spojrzysz w bebechy, to jednak lipy nie ma. Lampki pewno warto by wymienić, bo raczej te będą chińskie, chyba że właściciel postarał sie o coś lepszego niż daje producent. Vicki to raczej muzykalne wzmacniacze, bardziej popularny był SV 237. W środku na popierdółkę nie wygląda, trzeba tylko sprawdzić potencjometr, bo tam zwykły niebieski alps, szału ni ma. Ale z wymianą nie powinno być problemu. Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, mateolo2 napisał: Hej, Jak w temacie. Czy ten wzmacniacz jest faktycznie taki dobry jak opisują recenzję? Boję się trochę, że to chińszczyzna, jeszcze dosyć wiekowa Ale mam okazję kupić tanio, marzy mi się trochę brzmienie lampowe. Obecnie mój wzmacniacz jest dla mnie trochę za ostry na górze. Ktoś ma jakieś doświadczenia? A za jaką kwotę możesz kupić to urządzenie? Odpisz, cytując
Recommended Posts