rajdek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @tomek4446 pytaj będzie Cię naprowadzał 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, tomek4446 napisał: Przez 20 lat tak mówiłem I w tym jest różnica między graniem z subem i bez. Z subem ten kawałek robi się ciekawy Tu masz od początku do wejścia Claptona na wokalu - szału nie ma, bo i z czego. A tu masz możliwości mojego sprzętu - bez DSP i subwoofera. Odpisz, cytując
lpomis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, pairtick napisał: A tu masz możliwości mojego sprzętu - bez DSP i subwoofera. Pokaż wykres REW z SPL i pogłosem. Jestem ciekaw, czy Twój pokój podziela Twoją miłość do Tannoyów. 13 minut temu, tomek4446 napisał: Co do czatu to zdaje się na Ciebie. Ale rozumiem, że konto premium na forum wykupione? Odpisz, cytując
rajdek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, tomek4446 napisał: " Three O'clock blues " - B.B. King z Claptonem U mnie wygląda taksuba nie mam. 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu (edytowany) 21 minut temu, rajdek napisał: U mnie wygląda tak Życzę Ci, żeby ten pomiar nie był poprawnie wykonany lub żeby aplikacja pokazywała kompletne bzdury. /edit To w ogóle sygnał sine sweep czy Ty „mierzyłeś” utwór? Jeśli to drugie to jaki w tym sens? Edytowano 39 minut temu przez lpomis 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, lpomis napisał: Życzę Ci, żeby ten pomiar nie był poprawnie wykonany lub żeby aplikacja pokazywała kompletne bzdury. Myślę że masz dużo większą wiedzę ode mnie, pewnie ten wykres sugeruje wielką bułę, ale tak nie jest. Być może źle to zrobiłem i mikrofon i apka są do kitu. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu 7 minut temu, rajdek napisał: Być może źle to zrobiłem i mikrofon i apka są do kitu. Ehhh losie 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu (edytowany) 51 minut temu, lpomis napisał: Pokaż wykres REW z SPL i pogłosem. Jestem ciekaw, czy Twój pokój podziela Twoją miłość do Tannoyów. Ale, 'o czym Ty do mnie rozmawiasz'? 😉 Ja zielonego pojęcia nie mam o pomiarach i po prostu słucham. Edytowano 25 minut temu przez pairtick 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu @lpomis to był zarejestrowany początek utworu, taj jest na końcu Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu Wykres/pomiar kolumn Wykres/pomiar pomieszczenia Co warto mierzyć, co mniej. Z czym trzeba się kopać i tłuc, a co można odpuścić. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu @AudioTube można prościej, co decyduje o napływie dopaminy, odbiór uszy czy kolorowe wykresy? Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu Bardzo szybko, w sprintach falstart, czerwona kartka. Następny zawodnik proszę. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą 1 godzinę temu, pairtick napisał: szału nie ma, bo i z czego. Tu nie chodzi o szał , a o uzupełnienie niskich rejestrów tam gdzie występują. Jak ich nie ma , sub milczy. 1 godzinę temu, lpomis napisał: Ale rozumiem, że konto premium na forum wykupione? Złożyłem już wniosek o kredyt , będzie dobrze. A przy okazji. Nie wytrzymałem i uczyniłem pomiar , tym razem to lampy: - bez suba - z subem po prawej stronie przy kolumnie - z subem w rogu / tam gdzie stał Mivoc , będziesz wiedział/ POMIAR 23.11.25.mdat Odpisz, cytując
Recommended Posts