lpomis Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 23 minuty temu, Nowy75 napisał: To była prawdziwa walka , która poruszyła sporą część forum! Musiało się udać!😁 Prawda, walka na wykresy była długa i wyniszczająca, ale efekt jest naprawdę dobry! Robiłem dziś porządki na dysku twardym komputera i w folderze "pobrane" miałem skromne 37 plików z pomiarami REW od Tomka 23 minuty temu, Nowy75 napisał: a karkówka z nowych patelni Tomka ,czy piekarnika?😁 Nowa patelnia/kociołek. Żeliwna. Teraz rozumiem po co mu była ta siłownia 4 razy w tygodniu Edytowano 5 godzin temu przez lpomis 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @lpomis czyli w kuchni też się nie oszczędza😁. @tomek4446 ta Twoja metryka chyba lekko naciągana...😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Na wstępie chciałbym rzec , iż planowałem recenzję na minimum trzy strony. Moje plany jednak zweryfikował cennik Wojtka / @lpomis / , widać inflacja jest wyższa niż podaje strona rządowa , a biednemu zawsze wiatr w oczy. Chciałbym publicznie podziękować Paulinie i Wojtkowi za jak zwykle sympatyczne spotkanie. Cieszę się , że Wojtek potwierdził spójność suba i nie są to tylko moje omamy. @Nowy75 Mariusz przypomniałeś mi moją ciężką ,okupioną krwią i potem walkę o zgranie bydlaka / mowa o subie / z kolumnami. Nie twierdzę , że bez DBX-a jest to nie możliwe ,wszak dokonał tego Wojtek oraz Mariusz / @MariuszZ/ co było mi dane na własne uszy usłyszeć. Mnie się niestety bez wsparcia zwrotnicy nie udało. Największy problem stanowiło zgubienie lokalizacji subwoofera oraz by uzupełniał pasmo bez dominacji w każdym utworze ,niezależnie od gatunku, czy realizacji. DBX tutaj stanął na wysokości zadania. 3 godziny temu, lpomis napisał: Nowa patelnia/kociołek. Żeliwna. Zakochałem się w tym sprzęcie , cieszę się , że smakowało. Jutro na tym stopie robię żeberka w sosie sojowo - miodowym. 3 godziny temu, Nowy75 napisał: ta Twoja metryka chyba lekko naciągana... Robię co mogę. Choć prawdą jest , że powinienem taki tryb życia wdrożyć 30 lat temu , a efekt byłby znacznie lepszy. Ale i tak na tle moich znajomych ....... 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, kaczadupa napisał: Faktycznie każdy usłyszy pełniejsze pasmo z DBX/SUB, czy tylko wytrawny audiofil? Ja słyszę niższe zejście i to bez porównania z wyłączaniem i włączaniem suba. A do wytrawnego audiofila to mi daleko. I stało się jeszcze coś. Słucham obecnie bez żadnej korekcji , bez DSP , DIRACA czy korekcji DBX i jest super. Bardzo naturalnie , a pokój teraz bardziej pomaga niż przeszkadza. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts