Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
21 minut temu, kaczadupa napisał:

Nas to znaczy dwóch forumowych trolli. Jacku, dwa trole to nie całe forum. Swoje fantazje  zostaw na jutro, gdy zajrzy tu moderacja. 

Wszystkich,  nie tylko dwóch. 

Pisałem już, może nie zrozumiałeś, albo co gorsza wypierasz ten fakt, nie kazdy ma odwagę napisać wierz mi.

Aoe jak juz przywołujesz redakcję @Redakcja AUDIO, czy Mariusza @MariuszZ to może powinni zająć się też tym wpisem.

https://forum.audio.com.pl/topic/100880-spendor-gdzie-zacząć-żeby-doświadczyć-uroku-spendora/#findComment-730379

Pewno nie widzisz tonu z jakim odniosłeś się do @il Dottore 

Nie wiem ile kolega ma lat, ale wiem ile masz Ty i chociaż wiek tu nie ma znaczenia, powinieneś grzecznie kolege przeprosić za ten tekst.

Przecież sobie nie masz nic do zarzucenia, zatem twa "kultura osobista" podpowiada pewno, abyś zebral sie na ten ruch.

Edytowano przez DiBatonio
Napisano
Przed chwilą, DiBatonio napisał:

Nie wiem ile kolega ma lat, ale wiem ile masz Ty i chociaż wiek tu nie ma znaczenia, powinienes grzecznie kolege przeprosić za ten tekst.

Kolejna Twoja zagrywka, żeby skłócić ze sobą forumowiczów. Najpierw kombinowałeś jak Rafała na mnie napuścić ale się nie udało (Jacku, nawet na priv Rafał ze mną pisze :) ) a teraz Il dottore z którym doszliśmy do porozumienia. 

Widzisz, na tym polega cała Twoja działalność na forum. Nic tylo  mącić, podjudzać, wszczynać burdy. A po setnym banie najpierw siedzieć przez tydzień cicho na forum by po chwili znowu trollować w najlepsze, bo przecież jak 100 razy Ci na to pozwolono to i 101 raz przejdzie… 

8 minut temu, DiBatonio napisał:

Wszystkich,  nie tylko dwóch

Wszyscy byli szczęśliwi jak odpoczywałeś na banie od forum. Ciekawe czy jutro Redakcja Audio pogłaszcze Cię po główce w nagrodę za dzisiejszy trolling. 

Napisano (edytowany)
9 minut temu, kaczadupa napisał:

Kolejna Twoja zagrywka, żeby skłócić ze sobą forumowiczów. Najpierw kombinowałeś jak Rafała na mnie napuścić ale się nie udało (Jacku, nawet na priv Rafał ze mną pisze

Myślisz, że tylko z tobą piszą koledzy?

Naprawdę myślisz, że jesteś aż taką personą, żeby kombinować z kimkolwiek, żeby kogokolwiek napuszczać na ciebie?

Jprdl 🤦‍♂️

Kompletnie nie jesteś w moim kręgu zainteresowań, żeby sobie głowę zawracać. 

Nie wciągaj w to @Rafał S

Powiedz, jaki miałbym w tym interes, odpowiesz, co tam wykluło sie w twojej główce? 🤦‍♂️

9 minut temu, kaczadupa napisał:

Wszyscy byli szczęśliwi jak odpoczywałeś na banie od forum

Nie wypowiadaj się za wszystkich i nie manipuluj, bo akurat jesteś w błędzie.

Napisano (edytowany)
7 minut temu, kaczadupa napisał:

Ciekawe czy jutro Redakcja Audio pogłaszcze Cię po główce w nagrodę za dzisiejszy trolling. 

Mnie bardziej ciekawi, jaką nagrodę dostaniesz za wpis pod adresem @il Dottore,  czy zechcą zauwazyć twoje "humorki".

Napisano (edytowany)

Prosta sprawa. Facet krytykuje kilka razy połączenie wzmaka z głośnikami, którego nawet nie słyszał ale wie, że tania Rega jest do dupy bo jest tania. 
A teraz ciekawostka - Q21 na AVS połączyło „bieda Rege” właśnie z głośnikami Spendora. Jak mogli popełnić taki błąd ? I jeszcze wszystkim odwiedzającym to granie się podobało. 
Albo…  mój Harbeth najlepszy, te nowe to już są  a fe. Inny user pisze, że porównał nowe z jego starymi bezpośrednio i różnice są pomijalne na co facet daje lajka, że się zgadza. To jak to w końcu jest? Słuchał czy wymyśla co mu do głowy przyjdzie?   Jego gra zajebiście  a już nowe nie bo to precyzyjne granie się zrobiło  czy może grają praktycznie tak samo ?
Albo - tanie chińskie klamoty są najlepsze na świecie ale w moim wątku nagle najlepszy jest drogi Jadis czy inny Pass i mam go kupić a nie bieda Rege. 

Dziękuję za takie doradzanie….

Dobranoc. 

Edytowano przez kaczadupa
Napisano (edytowany)
1 minutę temu, DiBatonio napisał:

Najlepsze to są twoje ATC SCM7, przecież to już każdy wie.  😆😆😆

Bez komentarza....

Wysłałem je do Jarka. Nie mam problemu z tym, że je skrytykuje więc tak, bez komentarza… :) 

Edytowano przez kaczadupa