Kraft Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu (edytowany) Myślmy, jak pomóc Adamowi. Jakie kolumny zachowają zalety ATC, a nie będą miały ich wad? W skrócie: szukamy idealnego monitorka. To co ma kupić? PS Ja widzę dwie możliwości: QLN One albo Q Acoustics Concept 300. Howgh. Edytowano 9 godzin temu przez Kraft 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Nieeee, mnie w to nie mieszajcie. Ja sam, ja sam! Dzięki. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Może ktoś kiedyś zaprojektuje taki monitor … oby życia starczyło 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Panowie, niech każdy sam dla siebie wybiera. Nikt tu nie ma od początku jednych paczek, jednego wzmaka itd. i zapewniam, że do końca swojego życia jeszcze zdąży zmienić to co ma teraz nawet jak teraz „wie”, że to już sprzęt/brzmienie „na zawsze”. No nie jest tak? No jest. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Że ja zmienię to akurat jestem pewien 😉 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu Trochę rozumiem te miny, które Adam robi przy słuchaniu KEF-ów. Też bym nie powiedział, że są jakoś szczególnie muzykalne, zjawiskowe, że mają to Coś. Problem w tym, że grają lepiej od tych kolumn, które to mają;). 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Sporo mocnych zawodników ostatnio się u Adama przewinęło, myślę że parę z nich jest zwyczajnie „lepsze” od najmniejszych ATC, a jednak te ostatnie odpierają wszystkie ataki. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, Kraft napisał: Myślmy, jak pomóc Adamowi. Od dawna radzę Adamowi, żeby zaczął od przyzwoitego źródła. Postęp nie będzie wielki, ale każdy piec i paczki zagrają lepiej karmione czystszym sygnałem. W rezultacie łatwiej będzie wyłapać różnice między nimi. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu A ja też mogę radzić ? Moja rada, słuchać swoimi uszami. Koniec radzenia. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Rafał S napisał: Od dawna radzę Adamowi, żeby zaczął od przyzwoitego źródła. Otworzyłem puszkę Pandory;) Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, kaczadupa napisał: Moja rada, słuchać swoimi uszami. Za późno. Tak obrazowo pisałeś ostatnimi laty, że czuję się, jakbym wszystko to słyszał sam Twoimi uszami. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu A ja wiedziałem że będzie foch 😁 Jak dla mnie to dobrze, żeby @kaczadupa nic szybko nie znalazł, bo testów nowych monitorów jak na lekarstwo, a tu jest ciekawie, dzieje się, a do tego autor pisze barwnie, nabierając coraz bardziej recenzenckiej swady. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Jaki foch, z Rafałem my dwa kumple. Właśnie mam spacer i zerkam w necie ile lat żyją łabędzie. Myślałem, że dłużej. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Myślałem, że w okolicznościach przyrody tworzysz short-listę na kolejny miesiąc. P3 ESR ? I w sumie to nie wiem co jeszcze zostało na polu bitwy. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @kaczadupa Adam a dlaczego chcesz zmienić ATC? Przecież jesteś zadowolony, po co szukać dziury w całym. Chyba że coś Ci w nich już doskwiera albo znudziłeś się i choroba dała o sobie znać? 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Przecież zawsze można lepiej. Nie ma ludzi niezastąpionych więc głośniki tym bardziej można ulepszyć. I KEF ulepszył. Mam lepiej a nawet gorzej. Edytowano 8 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, majkel74 napisał: P3 ESR ? Były, ze 2 lata temu. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Tak ale bez ustrojów i chyba tylko z Nait 50. Ogólnie to producenci maluchów muszą zakasać rękawy bo nie bardzo jest już co wystawić przeciw ATC. Małe Prophecy 1, mały Spendor Classic i mały Harbeth. Pomijam małe monitory za setki tysięcy złotych. Edytowano 8 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, kaczadupa napisał: Tak ale bez ustrojów i chyba tylko z Nait 50. Ogólnie to producenci maluchów muszą zakasać rękawy bo nie bardzo jest już co wystawić przeciw ATC. Małe Prophecy 1, mały Spendor Classic i mały Harbeth. Pomijam małe monitory za setki tysięcy złotych. https://audioplaza.pl/products/41018-wilson-audio-tunetot-kolumny-podstawkowe-salon-poznan-wroclaw?gad_source=1&gad_campaignid=21831757149&gbraid=0AAAAA9u-acCflro4JegjKrwc3UTL_8fqH&gclid=Cj0KCQiA6NTJBhDEARIsAB7QHD3nQqnhJFZZXKgr9kNm6mRQTCvQK8RoUDZETpX_FBFnuWcA7G39h9caAjYkEALw_wcB Może coś takiego 🙂? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Taka miniaturka słynnego hi endu. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, kaczadupa napisał: Tak ale bez ustrojów i chyba tylko z Nait 50. Jesteś pewien, że nie z SN3? 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu https://m.olx.pl/d/oferta/graham-audio-chartwell-ls6-dab-CID99-ID17z9tO.html?reason=hp|observed Odpisz, cytując
Recommended Posts