AudioTube Napisano Wtorek o 12:25 Napisano Wtorek o 12:25 No to dawaj Mirek tutaj co tam ciekawego mają dla Ciebie? Do czego ucho przyłożyłeś? Czy Robert czymś specjalnym teraz się zajmuje? Odpisz, cytując
misiekx Napisano Wtorek o 12:32 Napisano Wtorek o 12:32 Ucho przyłożyłem ale do textreme na purifi nie było czasu niestety. Ale jeszcze trochę poczekaj 😉, muszę to ucho lepiej nastawić😀. O to czym teraz jest zaabsorbowany nie pytałem, mieliśmy tylko 2 godziny 🙈 1 Odpisz, cytując
Adamo666 Napisano Czwartek o 21:17 Napisano Czwartek o 21:17 a ja zaproponuję do testów amphion argon 1 - ha! 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu Dnia 8.12.2025 o 22:32, kaczadupa napisał: Tu nie ma zwycięzcy, tu jest cierpienie wybierającego… I jak decyzja? KEF-y już pojechały w siną dal? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Tak. Jednak wokale znowu obroniły małe ATC. 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 9 godzin temu, kaczadupa napisał: Tak. Jednak wokale znowu obroniły małe ATC. Czyli "wokal" syna, że KEFy lepsze, nie miał wpływu na decyzję 😉. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dobrze że ja przekładam rytm, bit, uderzenie, dynamikę, szybkość (jak zwał tak zwał) nad wokale 😉 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, misiekx napisał: Dobrze że ja przekładam rytm, bit, uderzenie, dynamikę, szybkość (jak zwał tak zwał) nad wokale 😉 Tu chyba każdy preferuje w muzyce co innego ale wszyscy kłócą się o jakiś "dobry dźwięk" 🤪. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dokładnie tak. I dla każdego ten "dobry dźwięk" to co innego 😜 Odpisz, cytując
Recommended Posts