AudioTube Napisano 9 grudnia Napisano 9 grudnia No to dawaj Mirek tutaj co tam ciekawego mają dla Ciebie? Do czego ucho przyłożyłeś? Czy Robert czymś specjalnym teraz się zajmuje? Odpisz, cytując
misiekx Napisano 9 grudnia Napisano 9 grudnia Ucho przyłożyłem ale do textreme na purifi nie było czasu niestety. Ale jeszcze trochę poczekaj 😉, muszę to ucho lepiej nastawić😀. O to czym teraz jest zaabsorbowany nie pytałem, mieliśmy tylko 2 godziny 🙈 1 Odpisz, cytując
Adamo666 Napisano Czwartek o 21:17 Napisano Czwartek o 21:17 a ja zaproponuję do testów amphion argon 1 - ha! 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano Sobota o 22:31 Autor Napisano Sobota o 22:31 Dnia 8.12.2025 o 22:32, kaczadupa napisał: Tu nie ma zwycięzcy, tu jest cierpienie wybierającego… I jak decyzja? KEF-y już pojechały w siną dal? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 22:34 Napisano Sobota o 22:34 Tak. Jednak wokale znowu obroniły małe ATC. 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano wczoraj o 07:49 Napisano wczoraj o 07:49 9 godzin temu, kaczadupa napisał: Tak. Jednak wokale znowu obroniły małe ATC. Czyli "wokal" syna, że KEFy lepsze, nie miał wpływu na decyzję 😉. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano wczoraj o 14:00 Napisano wczoraj o 14:00 Dobrze że ja przekładam rytm, bit, uderzenie, dynamikę, szybkość (jak zwał tak zwał) nad wokale 😉 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano wczoraj o 14:22 Napisano wczoraj o 14:22 19 minut temu, misiekx napisał: Dobrze że ja przekładam rytm, bit, uderzenie, dynamikę, szybkość (jak zwał tak zwał) nad wokale 😉 Tu chyba każdy preferuje w muzyce co innego ale wszyscy kłócą się o jakiś "dobry dźwięk" 🤪. Odpisz, cytując
misiekx Napisano wczoraj o 14:25 Napisano wczoraj o 14:25 Dokładnie tak. I dla każdego ten "dobry dźwięk" to co innego 😜 Odpisz, cytując
MarSZ Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Dnia 13.12.2025 o 23:34, kaczadupa napisał: Tak. Jednak wokale znowu obroniły małe ATC. Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Wolę Eposy es7n. Słuchał ktoś monitorów z pasywnymi radiatorami? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, MarSZ napisał: Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Nie zgadam się ale masz prawo myśleć co tylko chcesz. Małe Eposy też świetne, tak myślę. Odpisz, cytując
Recommended Posts