Kraft Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu (edytowany) Myślmy, jak pomóc Adamowi. Jakie kolumny zachowają zalety ATC, a nie będą miały ich wad? W skrócie: szukamy idealnego monitorka. To co ma kupić? PS Ja widzę dwie możliwości: QLN One albo Q Acoustics Concept 300. Howgh. Edytowano 17 godzin temu przez Kraft 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Nieeee, mnie w to nie mieszajcie. Ja sam, ja sam! Dzięki. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Może ktoś kiedyś zaprojektuje taki monitor … oby życia starczyło 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Panowie, niech każdy sam dla siebie wybiera. Nikt tu nie ma od początku jednych paczek, jednego wzmaka itd. i zapewniam, że do końca swojego życia jeszcze zdąży zmienić to co ma teraz nawet jak teraz „wie”, że to już sprzęt/brzmienie „na zawsze”. No nie jest tak? No jest. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Że ja zmienię to akurat jestem pewien 😉 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu Trochę rozumiem te miny, które Adam robi przy słuchaniu KEF-ów. Też bym nie powiedział, że są jakoś szczególnie muzykalne, zjawiskowe, że mają to Coś. Problem w tym, że grają lepiej od tych kolumn, które to mają;). 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Sporo mocnych zawodników ostatnio się u Adama przewinęło, myślę że parę z nich jest zwyczajnie „lepsze” od najmniejszych ATC, a jednak te ostatnie odpierają wszystkie ataki. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 20 minut temu, Kraft napisał: Myślmy, jak pomóc Adamowi. Od dawna radzę Adamowi, żeby zaczął od przyzwoitego źródła. Postęp nie będzie wielki, ale każdy piec i paczki zagrają lepiej karmione czystszym sygnałem. W rezultacie łatwiej będzie wyłapać różnice między nimi. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu A ja też mogę radzić ? Moja rada, słuchać swoimi uszami. Koniec radzenia. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, Rafał S napisał: Od dawna radzę Adamowi, żeby zaczął od przyzwoitego źródła. Otworzyłem puszkę Pandory;) Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 18 minut temu, kaczadupa napisał: Moja rada, słuchać swoimi uszami. Za późno. Tak obrazowo pisałeś ostatnimi laty, że czuję się, jakbym wszystko to słyszał sam Twoimi uszami. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu A ja wiedziałem że będzie foch 😁 Jak dla mnie to dobrze, żeby @kaczadupa nic szybko nie znalazł, bo testów nowych monitorów jak na lekarstwo, a tu jest ciekawie, dzieje się, a do tego autor pisze barwnie, nabierając coraz bardziej recenzenckiej swady. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Jaki foch, z Rafałem my dwa kumple. Właśnie mam spacer i zerkam w necie ile lat żyją łabędzie. Myślałem, że dłużej. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Myślałem, że w okolicznościach przyrody tworzysz short-listę na kolejny miesiąc. P3 ESR ? I w sumie to nie wiem co jeszcze zostało na polu bitwy. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu @kaczadupa Adam a dlaczego chcesz zmienić ATC? Przecież jesteś zadowolony, po co szukać dziury w całym. Chyba że coś Ci w nich już doskwiera albo znudziłeś się i choroba dała o sobie znać? 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) Przecież zawsze można lepiej. Nie ma ludzi niezastąpionych więc głośniki tym bardziej można ulepszyć. I KEF ulepszył. Mam lepiej a nawet gorzej. Edytowano 16 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 24 minuty temu, majkel74 napisał: P3 ESR ? Były, ze 2 lata temu. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) Tak ale bez ustrojów i chyba tylko z Nait 50. Ogólnie to producenci maluchów muszą zakasać rękawy bo nie bardzo jest już co wystawić przeciw ATC. Małe Prophecy 1, mały Spendor Classic i mały Harbeth. Pomijam małe monitory za setki tysięcy złotych. Edytowano 15 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 19 minut temu, kaczadupa napisał: Tak ale bez ustrojów i chyba tylko z Nait 50. Ogólnie to producenci maluchów muszą zakasać rękawy bo nie bardzo jest już co wystawić przeciw ATC. Małe Prophecy 1, mały Spendor Classic i mały Harbeth. Pomijam małe monitory za setki tysięcy złotych. https://audioplaza.pl/products/41018-wilson-audio-tunetot-kolumny-podstawkowe-salon-poznan-wroclaw?gad_source=1&gad_campaignid=21831757149&gbraid=0AAAAA9u-acCflro4JegjKrwc3UTL_8fqH&gclid=Cj0KCQiA6NTJBhDEARIsAB7QHD3nQqnhJFZZXKgr9kNm6mRQTCvQK8RoUDZETpX_FBFnuWcA7G39h9caAjYkEALw_wcB Może coś takiego 🙂? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Taka miniaturka słynnego hi endu. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 26 minut temu, kaczadupa napisał: Tak ale bez ustrojów i chyba tylko z Nait 50. Jesteś pewien, że nie z SN3? 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu https://m.olx.pl/d/oferta/graham-audio-chartwell-ls6-dab-CID99-ID17z9tO.html?reason=hp|observed Odpisz, cytując
Recommended Posts