Rafał S Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, kaczadupa napisał: Ogólnie jednak u siebie wolę 7 (zdecydowanie) więc temat 11 dla mnie zamknięty. Adam, przetestowałeś dla siebie (i dla nas) kilka monitorów z wyższej półki (ProAc, Harbeth, Spendor). Czy doczekamy się też testu scm19 lub 20 (wersji pasywnej)? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Zdecydowanie nie. Wracam do rozmiaru „minimaxi” i tylko wokali z M30.3xd2 żal. 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, Rafał S napisał: Czy doczekamy się też testu scm19 lub 20 (wersji pasywnej)? Z przetestowaniem 20 może być problem. Z tego co wiem od pewnego znajomego w polskich salonach jest ich naprawdę niewiele a na nową parę czeka się miesiącami. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 36 minut temu, KrólKiczu napisał: Z przetestowaniem 20 może być problem. Tak, też już zauważyłem, że 20-tek jest mniej, a do tego cześć z nich to modele aktywne. Odpisz, cytując
Recommended Posts