Radek Kostrzewski Napisano Środa o 22:54 Autor Napisano Środa o 22:54 Nic nie szkodzi jeszcze raz. Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano Czwartek o 07:56 Autor Napisano Czwartek o 07:56 Nic nie szkodzi jeszcze raz. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano Czwartek o 12:00 Napisano Czwartek o 12:00 Chodziło mi o plik mdat 🙂. Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano Czwartek o 13:54 Autor Napisano Czwartek o 13:54 Nie wiem co to jest? Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano Czwartek o 23:07 Autor Napisano Czwartek o 23:07 Suboower już gra!!!.A kilka funkcji nie rozumiem ... Jak ustawic ten filter kiedy on jest włączony I w czym pomaga? Jak dobrze to sobie po ustawiam to chyba będzie ogień,bo już teraz to jest extra chyba liga. A potrafi zejsć,bo już odciecie ma od 25hz. Dnia 5.11.2025 o 23:54, Radek Kostrzewski napisał: Nic nie szkodzi jeszcze raz. Czas pogłosu uzyskałem w całym paśmie chyba nie zły raczej 0,2ms to akustcznie jest pewnie idealnie. Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano Piątek o 08:01 Autor Napisano Piątek o 08:01 Nie wiem czy dobrze podłączyłem. Po w instrukcji dodanej ze sklepu nic nie ma .A na necie w instrukcji pokazane jest tak Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Kolego Radku, jak tam walka z subwooferem 🙂? Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Dnia 6.11.2025 o 14:54, Radek Kostrzewski napisał: Nie wiem co to jest? Pomiar REW. Zapisany na dysku po pomiarze z jakąś nazwą i rozszerzeniem .mdat Dla forumowiczów jest korzystniejszy niż najkorzystniejszy screen shot. Można obejrzeć wszystkie dane z pomiaru u siebie. Zachęcam do udostępniania. Wraz z opisem właściciela pliku w komentarzach można sobie w głowie zbudować szerszy obraz środowiska które opisywał. Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 14 godzin temu, KrólKiczu napisał: Kolego Radku, jak tam walka z subwooferem 🙂? Mam trochę trudnosci z płynną regulacją fazy ,niby dobrze ale idealnie trafić to trudno. Odpisz, cytując
Recommended Posts