Radek Kostrzewski Napisano 5 listopada Autor Napisano 5 listopada Nic nie szkodzi jeszcze raz. Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 6 listopada Autor Napisano 6 listopada Nic nie szkodzi jeszcze raz. Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 6 listopada Autor Napisano 6 listopada Nie wiem co to jest? Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 6 listopada Autor Napisano 6 listopada Suboower już gra!!!.A kilka funkcji nie rozumiem ... Jak ustawic ten filter kiedy on jest włączony I w czym pomaga? Jak dobrze to sobie po ustawiam to chyba będzie ogień,bo już teraz to jest extra chyba liga. A potrafi zejsć,bo już odciecie ma od 25hz. Dnia 5.11.2025 o 23:54, Radek Kostrzewski napisał: Nic nie szkodzi jeszcze raz. Czas pogłosu uzyskałem w całym paśmie chyba nie zły raczej 0,2ms to akustcznie jest pewnie idealnie. Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 7 listopada Autor Napisano 7 listopada Nie wiem czy dobrze podłączyłem. Po w instrukcji dodanej ze sklepu nic nie ma .A na necie w instrukcji pokazane jest tak Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 8 listopada Napisano 8 listopada Kolego Radku, jak tam walka z subwooferem 🙂? Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 8 listopada Napisano 8 listopada Dnia 6.11.2025 o 14:54, Radek Kostrzewski napisał: Nie wiem co to jest? Pomiar REW. Zapisany na dysku po pomiarze z jakąś nazwą i rozszerzeniem .mdat Dla forumowiczów jest korzystniejszy niż najkorzystniejszy screen shot. Można obejrzeć wszystkie dane z pomiaru u siebie. Zachęcam do udostępniania. Wraz z opisem właściciela pliku w komentarzach można sobie w głowie zbudować szerszy obraz środowiska które opisywał. Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano Niedziela o 06:30 Autor Napisano Niedziela o 06:30 14 godzin temu, KrólKiczu napisał: Kolego Radku, jak tam walka z subwooferem 🙂? Mam trochę trudnosci z płynną regulacją fazy ,niby dobrze ale idealnie trafić to trudno. Odpisz, cytując
michaudio Napisano Niedziela o 14:22 Napisano Niedziela o 14:22 Weź kogoś do pomocy. Usiądź w sweetspocie, a pomocnik niech powoli kręci regulacją fazy. To znacznie łatwiejsze niż bieganie do suba i z powrotem. 1 Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 54 minuty temu Autor Napisano 54 minuty temu Mam pytanie a jak bym chciał korzystać z dwóch suboowerów ,to jak podpiąć do wzmacniacza lampowego?.Teraz mam podłączony pod wyjscie wysokopoziomowe kablami głośnikowymi ,ale moje kolumny frontowe są podpięte na odczepach 4ohm bo takie sa moje kolumny 4 ohm .Czy podłączenie jeszcze raz tak samo do wzmaczniacz na 4ohm drugiego suboowera będzie bezpieczne? Odpisz, cytując
Recommended Posts