Mprezi Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Witam, myślę o zmianie kolumn z audio physic classic 5 na monitory. APC5 grają wzorowym basem i średnica ale wysokie sa dość skąpe. Elektronika Naim. W drugim systemie mam nowe Dali rubikore 2 i jest wszystko czego oczekiwałem z piecem naim. Dali w drugim systemie mają dużo miejsca a w pokoju 17m2 bas nie byl do opanowania. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 10 minut temu, Mprezi napisał: Dali w drugim systemie mają dużo miejsca a w pokoju 17m2 bas nie byl do opanowania. Z Rubikore 2 miałeś w 17m2 problemy z nadmiarem basu, a z APC5 nie? 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Rafał S napisał: Z Rubikore 2 miałeś w 17m2 problemy z nadmiarem basu, a z APC5 nie? Dokladnie tak. W APC5 bas jest szybki i lepiej kontrolowany. W drugim systemie i 35m2 nie ma tego problemu Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Przypomnisz model swojego Naima ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Przy APC5 spodziewałbym się chyba prędzej problemów w całkiem drugą stronę W jakim budżecie szukasz nowości? Odpisz, cytując
Recommended Posts