mike8585 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Jak włożyć banany czy jest tylko opcja przewód ?wymieniłem kabel na pełną miedź i gra to inaczej prawda jest że kable zmieniają dźwięk jest dużo lepiej i to nie odczucie subiektywne a obiektywne .jak wyjąć te zaślepki tylko rozwiercanie wchodzi w grę? Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Podważyć i powinny wyjść. One są na wcisk. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 18 minut temu, mike8585 napisał: jak wyjąć te zaślepki tylko rozwiercanie wchodzi w grę? 🫣 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 34 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: 🫣 Nie tylko. W grę wchodzi też wykucie. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu (edytowany) Yamaha rozdziewiczona .jestem w szoku dźwięku po zmianie kabli tamten ujemny miał srebrny czyli al chyba a ty beztlenowa miedź.moze być srebrny przewód miedziowy? W kolorze srebra?wkręt i neonówka i wycięcie Edytowano 18 godzin temu przez mike8585 1 Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, mike8585 napisał: moze być srebrny przewód miedziowy? Może być np miedź cynowana wtedy będzie koloru srebrnego. Ciężko się czyta to co piszesz. Popracuj nad estetyką pisowni bo serio trzeba się domyślać o co Ci chodzi. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Niestety dysleksja dysgrafia dysortografia nie widzę przecinków składni ale że ta ściśle super😉co do audio.to mój pierwszy zestaw i same nowości ale brzmi to zacnie .sorki że pisownię nie jestem pijany .w rafinerii jestem inz procesu a na leworęcznego Michała każdy oko przymyka .Myślę że nie tylko ja mam problem z tymi bananami ,czytałem stary wątek.to niby to rozwiercali😁 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Jeszcze jedno pytanie wzmak nie ma AUX czy jest różnice jak podpinam pod CD Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Co chciałbyś podpiąć pod CD? Na wszelki wypadek lepiej jest doprecyzować 😉 Edytowano 1 godzinę temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
Recommended Posts