Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A AVS? Mało to wpisów, że drogie, a nie grało. „I nie mówcie mi, że nie macie dziecka” Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jak obstawiasz, co by lepiej zagrało w Twoim pokoju (tym dużym): bowers 607 plus Yamaha za tysiaka bowers 705 plus Yamaha za dychę bowers 805 plus topowy Luxman ? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A topowy Luxman z 607, czy 805 z Yamahą za tysiaka? Albo 705 w zaadaptowanym pomieszczeniu, czy 805 w gołym? Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Odpowiedz na pytanie, jest zadane w jasny sposób. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Numer 3. A teraz Ty odpowiedz na moje. Edytowano 1 godzinę temu przez Kraft Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Na Twoje pytania nie znam odpowiedzi. Nie znam nikogo, kto zestawiałby np. 805-tki z Yamahą 303. Dlaczego ktoś miałby to robić? Skąd założenie, że mając 50 tys ktoś rozważałby taki zestaw? Jesli jednak podciągniemy jamaszkę do takiej „za dychę” to już zwycięzca pojedynku: jamaszka plus 805 vs luxman plus 705 nie jest oczywisty, choć ja bym się bardziej skłaniał do zestawu z 805 tkami. Co do pomieszczenia: zakładam że to się nie zmienia, tzn. Twój lub mój „duży pokój”. Taki jaki jest. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, majkel74 napisał: Na Twoje pytania nie znam odpowiedzi. Czyli dopuszczasz możliwość, że tańszy zestaw zagra lepiej. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 48 minut temu, Kraft napisał: Numer 3. Czyli przyznajesz że czym drozszy zestaw tym lepszy. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu (edytowany) Może tak być,, ale wcale nie musi. Wiele zestawów jest jednocześnie przekombinowanych i niedorobionych. Edytowano 31 minut temu przez Kraft Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: A AVS? Mało to wpisów, że drogie, a nie grało. Przecież od lat się o tym pisze dlaczego na AVS gra średnio na jeża. Powinieneś to wiedzieć 😉 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu Jasne. A w domu, to każdy ma akustykę z podręcznika. Odpisz, cytując
Recommended Posts