Boocker Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Cześć! Ze względu na ograniczone miejsce na szafce na której docelowo będzie stał gramofon(30cm głębokości) poszukuje gramofonu pionowego. Moją uwagę przykuł Pro-Ject VT-E. Chciałbym go podłączyć do Sony STR-DE495P z głośnikami Mission LX4 MKII. Czy istnieją na rynku inne gramofony, które zmieszczą się na mojej szafce, są tańsze niż wymieniony wcześniej VT-E ale działające przyzwoicie? Jako że to być prezent, w grę wchodzą tylko nowe sprzęty. Edytowano 7 godzin temu przez Boocker Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć Na pewno nie znajdzie się więcej miejsca na gramofon? Te pionowe nie są idealne pod kątem dźwiękowym Odpisz, cytując
Boocker Napisano 14 minut temu Autor Napisano 14 minut temu (edytowany) Niestety, jedyne miejsce gdzie mogę go postawić to szafka RTV. Na szerokość i wysokość jest dużo miejsca, tylko ta głębokość. Chyba że istnieją jeszcze takie co mają nóżki nie na krańcach, a bliżej środka Edytowano 12 minut temu przez Boocker Odpisz, cytując
Recommended Posts