Boocker Napisano Piątek o 13:40 Napisano Piątek o 13:40 (edytowany) Cześć! Ze względu na ograniczone miejsce na szafce na której docelowo będzie stał gramofon(30cm głębokości) poszukuje gramofonu pionowego. Moją uwagę przykuł Pro-Ject VT-E. Chciałbym go podłączyć do Sony STR-DE495P z głośnikami Mission LX4 MKII. Czy istnieją na rynku inne gramofony, które zmieszczą się na mojej szafce, są tańsze niż wymieniony wcześniej VT-E ale działające przyzwoicie? Jako że to być prezent, w grę wchodzą tylko nowe sprzęty. Edytowano Piątek o 13:41 przez Boocker Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 16:43 Napisano Piątek o 16:43 Cześć Na pewno nie znajdzie się więcej miejsca na gramofon? Te pionowe nie są idealne pod kątem dźwiękowym Odpisz, cytując
Boocker Napisano Piątek o 20:40 Autor Napisano Piątek o 20:40 (edytowany) Niestety, jedyne miejsce gdzie mogę go postawić to szafka RTV. Na szerokość i wysokość jest dużo miejsca, tylko ta głębokość. Chyba że istnieją jeszcze takie co mają nóżki nie na krańcach, a bliżej środka Edytowano Piątek o 20:42 przez Boocker Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dnia 21.11.2025 o 21:40, Boocker napisał: Niestety, jedyne miejsce gdzie mogę go postawić to szafka RTV. A takie cóś ? https://audiotop.pl/pl/p/Polka-scienna-na-gramofon-Norstone-ESSE-WS-BLACKWALNUT/20709?srsltid=AfmBOopz2zdpKqAsDUVIxTFhFcCcwthT16WwVjtXfBgQgMivTwwp0NsM6oU# oczywiście można zrobić też półeczkę we własnym zakresie. Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Noo i to jest rozwiązanie. Jeżeli tylko jest miejsce na półkę, to jest to najlepsza opcja Odpisz, cytując
RoRo Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu Dnia 21.11.2025 o 21:40, Boocker napisał: Chyba że istnieją jeszcze takie co mają nóżki nie na krańcach, a bliżej środka Jak potrzebujesz mieć nóżki bliżej środka-to możesz zrobić (lub poszukać i kupić) podstawkę (półkę) pod gramofon i postawić na 3 lub 4 nóźkach odpowiednio rozmieszczonych. Jaką masz głębokość szafki RTV? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts