monika sz Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Będą stały na półce w meblach. Innej opcji nie mam. Q21 jak trzeba mogę już zgodzić się na aplikacje telefonem Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, monika sz napisał: Będą stały na półce w meblach. Innej opcji nie mam A jaka głębokość tej półki ,bo to bardzo ważne,zakupione monitory muszą się tam zmieścić. W Tadze możesz obsługiwać streaming za pomocą dwóch aplikacji do wyboru WiiM Home i 4Stream,wybierasz tę,która lepiej Ci leży w kwestii obsługi . Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, monika sz napisał: Będą stały na półce w meblach. Innej opcji nie mam. Na jakiej wysokości od podłogi? Odpisz, cytując
KWF Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jaka jest przestrzeń na głośniki w pionie? Jak duże pudełko możesz wsadzić na tę półkę? Odpisz, cytując
monika sz Napisano 36 minut temu Autor Napisano 36 minut temu Wysokość kolumny na półce będzie idealna ponieważ glosnik wysokotonowy będzie na wysokości mojej fryzury. A w meble mogę wsadzić pudło wysokie na 47cm Odpisz, cytując
Recommended Posts