Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witajcie mam pytanie odnośnie azjatyckiej strony hi end stereo głównie kolumny. Czy jet z tuataj ktoś kto słuchał i może polecić coś ciekawego jakieś nazw firm chińskich dostępnych w Uk lub PL do kupienia. Rozważam rozwiązanie zakupienia z alibaba lub AliExpress czy ktoś słuchał o marce Balenald ? Czy Avplay m212 ? Ciekawi mnie opcja tych kolumn ? To bodajże podróbka wharfedale Elysian, są jeszcze dali epic on 8 czy ktoś wie coś na ich temat ? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A dlaczego akurat takie? Dla lakieru na wysoki połysk? Lepiej kupić używane znanych marek. Ale nie słuchałem, nie znam. 1 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kraft napisał: A dlaczego akurat takie? Dla lakieru na wysoki połysk? Lepiej kupić używane znanych marek. Ale nie słuchałem, nie znam. A dlaczego nie 🙂↔️🥳😊. znane marki wykorzystują swoją pozycję i poszły w marketing oraz komercję. Uznaje że Chińczycy po zapłaceniu połowy mniej robią tak samo lub ciut lepiej te same partie co tak zwane nasze znane marki. Tutaj jest moje ryzyko i chce zakupić jeden z tych po pierwsze design mi się podoba po 2 nie mam ich jak osłuchać. Ale może na tym forum jest ktoś kto miał z nimi do czynienia i może coś o nich powiedzieć. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Przemkoch napisał: Uznaje że Chińczycy po zapłaceniu połowy mniej robią tak samo lub ciut lepiej te same partie co tak zwane nasze znane marki. Wystarczy się przyjrzeć i widać, że te produkty jedynie udają oryginały, nie mając z nimi faktycznie nic wspólnego technicznie. To nie jest to samo, ale taniej, tylko coś innego, ale drogo. Edytowano 1 godzinę temu przez Kraft 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Kraft napisał: A dlaczego akurat takie? Ale wiesz że to reklama... Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 41 minut temu Autor Napisano 41 minut temu 28 minut temu, gienas napisał: Ale wiesz że to reklama... Reklama ?🥳😂🤓 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu Nie wiedziałem:( Prosty ze mnie chłopak. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu 1 godzinę temu, Przemkoch napisał: A dlaczego nie Bierz chłopie , będziesz prekursorem. Opisz koniecznie jak było 1 1 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 18 minut temu Autor Napisano 18 minut temu No spoko, 😉 na pewno ze szczegółami dam znać. A dla bardziej poważniejszych, bo już ironiczny hejcik od panów z zamkniętego europejskiego rynku gdzie się wyłudza od biednych audiofilów resztki cashu żeby posłuchać godnie? 🤓😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts