Przemkoch Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Witajcie mam pytanie odnośnie azjatyckiej strony hi end stereo głównie kolumny. Czy jet z tuataj ktoś kto słuchał i może polecić coś ciekawego jakieś nazw firm chińskich dostępnych w Uk lub PL do kupienia. Rozważam rozwiązanie zakupienia z alibaba lub AliExpress czy ktoś słuchał o marce Balenald ? Czy Avplay m212 ? Ciekawi mnie opcja tych kolumn ? To bodajże podróbka wharfedale Elysian, są jeszcze dali epic on 8 czy ktoś wie coś na ich temat ? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A dlaczego akurat takie? Dla lakieru na wysoki połysk? Lepiej kupić używane znanych marek. Ale nie słuchałem, nie znam. 1 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kraft napisał: A dlaczego akurat takie? Dla lakieru na wysoki połysk? Lepiej kupić używane znanych marek. Ale nie słuchałem, nie znam. A dlaczego nie 🙂↔️🥳😊. znane marki wykorzystują swoją pozycję i poszły w marketing oraz komercję. Uznaje że Chińczycy po zapłaceniu połowy mniej robią tak samo lub ciut lepiej te same partie co tak zwane nasze znane marki. Tutaj jest moje ryzyko i chce zakupić jeden z tych po pierwsze design mi się podoba po 2 nie mam ich jak osłuchać. Ale może na tym forum jest ktoś kto miał z nimi do czynienia i może coś o nich powiedzieć. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Przemkoch napisał: Uznaje że Chińczycy po zapłaceniu połowy mniej robią tak samo lub ciut lepiej te same partie co tak zwane nasze znane marki. Wystarczy się przyjrzeć i widać, że te produkty jedynie udają oryginały, nie mając z nimi faktycznie nic wspólnego technicznie. To nie jest to samo, ale taniej, tylko coś innego, ale drogo. Edytowano 1 godzinę temu przez Kraft 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Kraft napisał: A dlaczego akurat takie? Ale wiesz że to reklama... Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, gienas napisał: Ale wiesz że to reklama... Reklama ?🥳😂🤓 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie wiedziałem:( Prosty ze mnie chłopak. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu 1 godzinę temu, Przemkoch napisał: A dlaczego nie Bierz chłopie , będziesz prekursorem. Opisz koniecznie jak było 1 2 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 42 minuty temu Autor Napisano 42 minuty temu No spoko, 😉 na pewno ze szczegółami dam znać. A dla bardziej poważniejszych, bo już ironiczny hejcik od panów z zamkniętego europejskiego rynku gdzie się wyłudza od biednych audiofilów resztki cashu żeby posłuchać godnie? 🤓😉 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu (edytowany) 31 minut temu, Przemkoch napisał: No spoko, 😉 na pewno ze szczegółami dam znać. A dla bardziej poważniejszych, bo już ironiczny hejcik od panów z zamkniętego europejskiego rynku gdzie się wyłudza od biednych audiofilów resztki cashu żeby posłuchać godnie? 🤓😉 Jestem pewny, że jak dołączy do Ciebie Doktor Jajecoo, to będzie Wam we dwójkę łatwiej pchać ten "wózeczek". Oczywiście, nie słuchałem tych kolumn i nie lubię oceniać po wyglądzie, ale to są ewidentne podróbki znanych produktów. Dla mnie to taki sam temat jak koszulka balenciagi z Turcji. Owszem, nosić się ją da, jak wszystkie, ale z oryginałem nie ma nić wspólnego po za skradzionym wzorem i brandem. Dlatego osobiście, zawsze ostatecznie kupię sprawdzony 4F niż coś bardziej "fensi" ale udawanego. Inna sprawa gdy ma się do czynienia z "oryginalnym" chińskim produktem (np. WiiM), który niczego i nikogo nie udaje, a co innego jak widzę próbę podbicia słupków sprzedaży w oparciu o nieuczciwe praktyki, czy wręcz kradzież rozwiązań. Niemniej, z czystej ciekawości czekam na opinię tych co się skusili. Edytowano 8 minut temu przez Vectorinni Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu 24 minuty temu, Przemkoch napisał: bo już ironiczny hejcik Oj, zaraz ironiczny 26 minut temu, Przemkoch napisał: zamkniętego europejskiego rynku Nie gadaj , że zamknęli ? To gdzie ja teraz kupię MBL 101 X-Treme ? 35 minut temu, Przemkoch napisał: gdzie się wyłudza od biednych audiofilów resztki cashu żeby posłuchać godnie? Od kilku lat już mówię. Zrezygnujmy wszyscy z połowy pensji , a będzie taniej Odpisz, cytując
Recommended Posts