tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Przemkoch napisał: Zawsze służę pomocą jak byś przyszłościowo nie wiedział która lewa a która prawa Wreszcie jakaś pomocna dłoń Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Cena tych podróbek mnie szokuje 🫢😅😅🙃☺️ Odpisz, cytując
lpomis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 56 minut temu, tomek4446 napisał: To gdzie ja teraz kupię MBL 101 X-Treme ? Podejrzewam, że już niedługo właśnie na Aliexpress. I to nawet w oryginale German speaker and electronics manufacturer MBL Akustikgeräte has been acquired by MBL International GmbH, a new subsidiary of China’s Chow Tai Seng. https://www.stereophile.com/content/mbl-gains-new-owner-says-future-secure Edytowano 1 godzinę temu przez lpomis Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Koledzy trochę poszli w szyderę,a faktycznie te paczki do okazji cenowych nie należą, więc moim zdaniem jakiś respekt koledze @Przemkochsię należy,bo nie kładzie na stole 1500 PLN licząc na hi-end. Druga sprawa ,to bezzasadność oplakiwania utraconej cnoty europejskich producentów, cóż sami się nie szanowali ,a obecna ich sytuacja to nie wynik chińskiego spisku tylko własnej rozwiązłości 😁. Poczekamy,poczytamy. 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przemkoch Twoja kasa, więc kupuj i zdawaj tu relację jak to gra. To nie produkt dla mnie, ale chętnie odnotuję informację z fizycznego obcowania z nim przez Ciebie. Chińczycy potrafią robić sprzęt i to nie podlega dyskusji. Pytanie, czy kupując te kolumny, trafiłeś na takiego producenta? Jest ryzyko, jest zabawa🙂 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lpomis napisał: Podejrzewam, że już niedługo właśnie na Aliexpress German speaker and electronics manufacturer MBL Akustikgeräte has been acquired by MBL International GmbH, a new subsidiary of China’s Chow Tai Seng. https://www.stereophile.com/content/mbl-gains-new-owner-says-future-secure Hahaha this was my favourite 🤩 Gwóźdź do trumny Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: 4 minuty temu, Przemkoch napisał: Zawsze służę pomocą jak byś przyszłościowo nie wiedział która lewa a która prawa Wreszcie jakaś pomocna dłoń To jest wzór forumowe go koleżeństwa 😁 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Przemkoch napisał: nawet wycieraczki w autach patent zrobił jeden reszta dołączyła Wycieraczki samochodowe to wymyśliła jedna, a nie jeden - Mary Anderson. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nowy75 napisał: Koledzy trochę poszli w szyderę,a faktycznie te paczki do okazji cenowych nie należą, więc moim zdaniem jakiś respekt koledze @Przemkochsię należy,bo nie kładzie na stole 1500 PLN licząc na hi-end. Druga sprawa ,to bezzasadność oplakiwania utraconej cnoty europejskich producentów, cóż sami się nie szanowali ,a obecna ich sytuacja to nie wynik chińskiego spisku tylko własnej rozwiązłości 😁. Poczekamy,poczytamy. Wiem zauważyłem, jakoś przeżyję. Za jakieś 50 dni( Droga morska ) będę płakał nad utraconymi włosami przez ten zakup. Ale zapewniam forumowych kolegów ze wrócę tu i opowiem swoją historię z tymi kolumnami. Po prostu mnie urzekły 4 minuty temu, Vectorinni napisał: Przemkoch Twoja kasa, więc kupuj i zdawaj tu relację jak to gra. To nie produkt dla mnie, ale chętnie odnotuję informację z fizycznego obcowania z nim przez Ciebie. Chińczycy potrafią robić sprzęt i to nie podlega dyskusji. Pytanie, czy kupując te kolumny, trafiłeś na takiego producenta? Jest ryzyko, jest zabawa🙂 Tak zrobię 2 minuty temu, Kraft napisał: Wycieraczki samochodowe to wymyśliła jedna, a nie jeden - Mary Anderson. Wujek Google najszybszy na świecie 😊🥳🤔😂. Spoczko nie wdaje się w szczegóły bo sens zrozumiany 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Z punktu widzenia kobiet, których osiągnięcia przypisywanie są mężczyznom, to jednak nie jest szczegół. To taki przytyk ogólnie do męskiej braci, nie do Ciebie osobiście. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kraft napisał: Z punktu widzenia kobiet, których osiągnięcia przypisywanie są mężczyznom, to jednak nie jest szczegół. To taki przytyk ogólnie do męskiej braci, nie do Ciebie osobiście. Zgadzam się z tobą. Ogólnie to chyba samo przypisywanie sobie kogoś zasług to już hańba, a już tym bardziej kobiety. To nie facet jeśli tak zrobił, nie prawdziwy oczywiście 🙄🤔😔 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Przemkoch napisał: Gwóźdź do trumny Właśnie zaczynam odszczekiwać wszystko co powiedziałem wcześniej https://shop.chowtaiseng.com/ Chińczycy faktycznie wyprzedzają nas w każdej dziedzinie łącznie z marketingiem. Będąc na tzw. zachodzie spotkałem się w sklepach z damskimi kosmetykami lub biżuterią z drewnianymi układankami. Były one po to , że jak kobitka przyszła z mężem, to trzeba było go czymś zająć , by się nie nudził , nie ględził " idziemy" i by mogła kupić jak najwięcej. A tu proszę , poszli o krok dalej . Kobitka kupuje biżuterię , facet nie wyjdzie bez kolumn ..... 10 minut temu, Nowy75 napisał: To jest wzór forumowe go koleżeństwa Tak jest ! A nie , kup subwoofer będziesz miał lepiej ...... 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Przemkoch jeśli jeszcze dałbyś radę porównać zakupy do oryginałów jak proponuje kolega @michaudio to widziałbym forumowy hit testowy. No,ale rozumiem,że budżet nie z gumy😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Kraft napisał: Wycieraczki samochodowe to wymyśliła jedna, a nie jeden - Mary Anderson. Dzięki Jarek , wczoraj jedno pióro mi odpadło ,już wiem kogo wpisać w pozwie 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @tomek4446 Tomek,a sprawdziłeś, gdzie powstała felerna wycieraczka...?😁 @Kraft Tomkowi nie chodziło o Ciebie 😁 1 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Nowy75 napisał: @Przemkoch jeśli jeszcze dałbyś radę porównać zakupy do oryginałów jak proponuje kolega @michaudio to widziałbym forumowy hit testowy. No,ale rozumiem,że budżet nie Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 15 minut temu, Kraft napisał: Z punktu widzenia kobiet, których osiągnięcia przypisywanie są mężczyznom, to jednak nie jest szczegół. To taki przytyk ogólnie do męskiej braci, nie do Ciebie osobiście. A może Curie-Skłodowska też była kobietą?🙂 Edytowano 1 godzinę temu przez Vectorinni 1 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu A ja myślałem że to forum audio, a nie loża szyderców. Ehhh 🥳😊🫢🙃🤓 1 minutę temu, Vectorinni napisał: A może Curie-Skłodowska też była kobietą?🙂 Hahah 🤪 ale podłapali temat. Zostawcie mojego ulubionego aktora w spokoju Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Przemkoch napisał: A ja myślałem że to forum audio, a nie loża szyderców Stary , Ty się ciesz , że trafiłeś na drugą zmianę , od rana jest jeszcze gorzej A już serio , to gratuluję odwagi i podjęcia decyzji wbrew wszystkim. Naprawdę doceniam. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, tomek4446 napisał: Stary , Ty się ciesz , że trafiłeś na drugą zmianę , od rana jest jeszcze gorzej A już serio , to gratuluję odwagi i podjęcia decyzji wbrew wszystkim. Naprawdę doceniam. 😅😂🥳🤣🙂↔️heh Pozostaje mi podziękować szanownym panom z PO- południowej zmiany za tak delikatny lincz - roast. I tak serio sam jestem zdziwiony faktem chińszczyzny która po zamiatała w nie których kwestiach Np: samych kabli które po prawiły mega tor audio. Mialem QED Silver Anniversary XT a te poniżej zdjęły je z wystawy do śmietnika. Edytowano 1 godzinę temu przez Przemkoch 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Przemkoch napisał: bo już ironiczny hejcik od panów z zamkniętego europejskiego rynku gdzie się wyłudza od biednych audiofilów resztki cashu @il Dottore wiedziałeś, że masz rodzinę w Anglii? 😉 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Nowy75 napisał: jeśli jeszcze dałbyś radę porównać zakupy do oryginałów jak proponuje kolega @michaudio to widziałbym forumowy hit testowy. Teraz jest moda na suby , porównanie w zasięgu portfela https://www.aliexpress.com/p/tesla-landing/index.html?scenario=c_ppc_item_bridge&productId=1005007372334418&_immersiveMode=true&withMainCard=true&src=google&aff_platform=true&isdl=y&src=google&albch=shopping&acnt=231-612-1468&isdl=y&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&aff_platform=google&aff_short_key=_oFgTQeV&gclsrc=aw.ds&&albagn=888888&&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=pl1005007372334418&ds_e_product_merchant_id=5337032915&ds_e_product_country=PL&ds_e_product_language=pl&ds_e_product_channel=online&ds_e_product_store_id=&ds_url_v=2&albcp=22974716845&albag=&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&gad_source=1&gad_campaignid=22964415342&gbraid=0AAAABBR8kP0uq3zcOyrrwqpQGInTHXuwe&gclid=Cj0KCQiAi9rJBhCYARIsALyPDtuzBbvqJM9YCeONn5EEJJZRCoI3tChKetSfp5fpKH3Qd9oP_nCAP3caAv0oEALw_wcB Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Suba to poluje na Rel predator. Lubie chińszczyznę zwłaszcza kurczak po tajsku..😅🙃☺️ Ale bez przesady Takiego Rel -a bym przygarbił do mojego systemu Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu 17 minut temu, pairtick napisał: wiedziałeś, że masz rodzinę w Anglii? Tak. Brat dziadka był w armii Andersa i po wojnie nie wrócił do Polski, w obawie, że komuniści go zabiją. Poszedł do szkoły, został technikiem dentystycznym i dobrze żył z tych protez. Jeden dom miał w Londynie a drugi nad morzem, w Poole. Ożenił się z przedstawicielką ludności tubylczej i miał z nią dwie córki. Nie zadbał jednak o nauczenie ich polskiego. Gdy go pytałem potem o motywy, krótko uciął, że wie, iż źle zrobił, ale "takie były czasy". No i mam dwie ciotki, z których żadna nie umie słowa po polsku. Dość często bywały w PL i z tej okazji przysiadłem fałdów nad angielskim. Także nie ma tego złego. Jedna z tych ciotek była nawet ministrem turystyki Papui Nowej Gwinei. Niestety - brat dziadka umarł jakiś czas temu, dożywszy słusznego wieku ponad 90 lat. To byli ludzie z innej gliny. Lepsze geny. Do końca 100% sprawny umysłowo, zero demencji. A jaką polszczyzną się posługiwał... bajka. Ale rodzinę w Anglii wciąż mam i czasem się spotykamy. 2 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu 1 godzinę temu, Przemkoch napisał: 43 kg wagi jedna kolumna Wraz z wbudowanym balastem? 5 minut temu, il Dottore napisał: Niestety - brat dziadka umarł jakiś czas temu, dożywszy słusznego wieku ponad 90 lat. To byli ludzie z innej gliny. Lepsze geny. Do końca 100% sprawny umysłowo, zero demencji. A jaką polszczyzną się posługiwał... bajka. Ludzie przedwojenni - selekcja naturalna cięła ostro. Odpisz, cytując
Recommended Posts