il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, misiekx napisał: Przecież Adolf to nie Niemiec, to Austriak. No! I taki sam Niemiec będzie Mercedes. Już nowe CLA ma 100% chiński silnik benzynowy. Nie opracowany przez Miecia, nie robiony w kooperacji, tylko normalny chiński z chińskiej fabryki. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, il Dottore napisał: Mnie nie stać na Volvo. Właśnie mój przyjaciel jutro wystawia swoje 3 letnie Volvo S90 za 150 tys. kolor grafit , biała skóra wewnątrz , szyberdach i wszystkie możliwe bajery. Czyli w cenie nowego oryginalnego Chińczyka A kupił nowiutką Mazdę CX 60 Twierdzi , że fotele Mazdy są o wiele wygodniejsze niż w limuzynie . Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tomek4446 napisał: Twierdzi , że fotele Mazdy są o wiele wygodniejsze niż w limuzynie . Nigdy w Maździe nie siedziałem ale przecież fotele Volvo (te akurat mam obstukane w każdym modelu) to jest światowy top. Nie znam lepszych. Znam wygodniejsze, więc z tą Mazdą może być prawda, ale nie znam lepszych. Bo wygoda to jedno a najlepiej ocenić fotel po paru godzinach jazdy. Ja mam teraz równie dobre jak Volvo ale dużo mniej wygodne. Zero problemów z plecami ale komfortu siedzenia mam tyle co kiedyś w Polonezie Caro. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, il Dottore napisał: Znam wygodniejsze, więc z tą Mazdą może być prawda, Mazda właśnie dla foteli. Przed Volvo miał Mazdę 6 i zapamiętał fotele , a że robi dwa razy w m-cu trasę Łódź - Monachium to komfort jazdy jest istotny. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, tomek4446 napisał: Właśnie mój przyjaciel jutro wystawia swoje 3 letnie Volvo S90 za 150 tys. kolor grafit , biała skóra wewnątrz , szyberdach i wszystkie możliwe bajery. Czyli w cenie nowego oryginalnego Chińczyka No to mnie nie stać. Mój samochód chodzi koło 70 tys a nowy bym brał za ok 120 tysiaków. Mam tyle wydatków związanych z urządzeniem domu teraz, że na żadne Volvo nie odłożę, zapomnieć. Podobnie postawiłem grubą kreskę na zakupach audio. Trochę kurka dyscypliny! Poza tym - u mnie we wsi nie ma ASO Volvo a robić u kowala taki nowoczesny wóz to ryzyko. Mazdy też nie ma. Ale to nie problem bo autostradą mam do Mazdy pół godzinki. A z chińskich mam na miejscu Forthinga, BYD, Omodę, Jaecoo, MG i jeszcze kilka innych, których nawet nazw nie pamiętam. Mam też Daćkę z tanich marek i do takich wozów będę się musiał ograniczyć. Myslisz że bym nie wolał jakiegoś Rydwanu Prestiżu? Teraz Duster 122KM na fabrycznym podtlenku LPG to 82 tys. Nie majątek. A obiektywnie dobry wóz. Co z tego, że wali biedą i strach jechać szybciej niż 120km/h? Ja już się w życiu szybko najeździłem. 1 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, il Dottore napisał: To jest dział o samochodach. No ten dział to akurat nie. To podobno jest wątek o jakichś chińskich kolumnach HiEnd. 27 minut temu, il Dottore napisał: Nigdy w Maździe nie siedziałem ale przecież fotele Volvo (te akurat mam obstukane w każdym modelu) to jest światowy top. Nie znam lepszych. W moim v70 p2 są genialnie wygodne, ale przymierzałem się do Mazdy MX30 REV dla siebie i też było BARDZO DOBRZE. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Przemkoch wrzuciłem w net tą firmę na B. Parę salonów w Chinach sprzedaje ich kolumny. Głównie zestawy do KD. Mnie zastanawia tylko fakt , że nie znalazłem nigdzie zdjęć tych kolumn na żywo , zawsze są to wizki. Chińczycy są mistrzami wizualizacji o czym się boleśnie przekonałem kupując koszulki Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 34 minuty temu, Chmarski napisał: No ten dział to akurat nie. A rzeczywiście! Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 11 godzin temu, MMarek napisał: Jak jeszcze zrobią dziurę na bass-reflex z przodu to i 805-setki polecą na łeb Firma szybko odpowiada na zapotrzebowanie rynku. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu 8 minut temu, Rafał S napisał: odpowiada na zapotrzebowanie rynku. Stolarka ładna. Ale co to za cycek czarny na górze? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu 9 minut temu, Rafał S napisał: Firma szybko odpowiada na zapotrzebowanie rynku. @MMarek , normalnie mówisz i masz Odpisz, cytując
Recommended Posts